14.01.2011

Initial am scris 2010 , apoi am pus 2011 … puterea obisnuintei.

Azi e o zi iconica pentru BOG-Mobil, de indata ce ma voi SCULA il voi duce la spalatorie sa dea jegul jos pentru prima oara anul asta. Ca de obicei, voi face si interiorul. Pot spune ca a luat-o inainte multora :-” (desi sper sa gresesc) [da …. cu spalatu` m-am referit], de asemenea ii voi face juma-plinu ca asa fac de obicei si evident NU la benzinariile Petrom/OMV asa cum am zis intr-un post anterior. Nu ar strica nici putina curatenie in portiere ca numa Mort-Mobilul stie ce am uitat acolo de secole. Precum sunt foarte ordonat si imi place ca totul sa fie curat si la locul lui m-am gandit si la o curatenie generala acasa, insa asta se va intampla abia pe data de 15. Este chiar posibil sa fac un pachet catre casele de copii cu haine care nu mi`s mai bine. Ce ziceti, ati fi interesati sa facem o fapta nobila … asa de inceput de an “de criza” ?

—-
Edit la 9:55 – se vede ca-s liber nu ? …ploua. Cred doar ca voi sari peste partea cu spalatul pe exterior si azi ma voi rezuma la interior. Daca tot zic ceva fac.

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Gabi says:

    Fa-i si un exterior BOG/Mort-Mobilului, acum cat e mai cald.
    Sa nu regreti mai tarziu.

  2. bianca says:

    la ce vreme se anunta nu are rost sa faci exteriorul….interiorul merita cand ma gandesc cum arata si masina mea acum 2-3 zile

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: