3 premiere marca Octombrie 2010

Prima premiera din ziua de azi e faptul ca Windows Vista mi-a dat primul BLUE SCREEN din viata lui , desi nu faceam mare lucru, doar uploadam un video pe youtube si intre timp mai aveam ceva taburi pornite + messu si total commander … nimic ce sa forjeze calculatorul cu 4 GB de ram si placa HD la 512MB . Vazand lucrul acesta am pedepsit windowsul, limitandu-l la Counter Strike. Mai intram pe el pentru ca e setat ca default la mine si pornea el singur daca nu eram langa PC cand pornea sa selectez linuxul. Ei bine, am schimbat si ordinea, Linuxu e default. Oricum mare pierdere nu e, nu prea am timp in ultima vreme sa ma joc.

A doua premiera este faptul ca ~ pe la 19:30 am stins PC din lipsa de chef … lucru care nu cred ca l-am facut. Nu aveam chef nici sa citesc presa, nici sa postez @ blog, nici sa ma joc, nici sa stau in fata PC-ului … lucru NEOBISNUIT la mine.

A treia premiera, chiar m-am uitat la un meci de fotbal cap-coada in care joaca Steaua Bucuresti (sau ma rog oricare echipa de fotbal din campionatul intern). Meciul de azi cu Utrecht a fost unul foarte slab; desi a avut posesie s-a vazut jocu paralel Stelei  …. mi-am confirmat lucrul pe care deja il stiam : FOTBAL INTERN KINDA` SUCKS. Primul gol al lui Utrecht a fost anulat pe nedrept de catre un asistent orb.

…. daca eu, care nu ma uit la fotbal ma minunez cati bani iau aia ca alearga pe acolo, nu stiu ce parere are un observator cand vede ce praf a jucat :))

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.