5 ani de blog

Azi, amu`s 5 ani am facut primul meu articol pe ceea ce azi e mortu.eu (atunci era deces.blogspot.com). Habar n-am la ce ma gandeam atunci dar stiam ca vroiam sa fiu citit, vroiam sa primesc feedback, vroiam sa aud de la persoane la care nu ma asteptam “ba mi-a placut articolul ala” etc.

Sunt bucuros sa spun ca dupa 5 ani, inca VREAU acelasi lucru, nici mai mult dar nici mai putin. Sunt mandru sa va spun ca in mare continutul blogului a ramas cam pe acelasi drum si anume un drum al “bunei dispozitii” si al luatului la misto. Slabe sanse sa ma schimb … sunt tot acelasi dar invat din fiecare greseala si incerc sa n-o mai fac. In continuare aici voi scrie ce vreau eu, cum vreau eu, cat vreau eu si asta fiindca POT!

Desigur, nu stiu ce m-as face fara Ana, Andreea, Miri care ma mai corecteaza ca eu am prostul obicei sa nu citesc un articol de 2 ori ca sa-l corectez (prost din punctu` lor de vedere .. bun din punctu` meu ca nu mai trebe sa citesc inca odata ce am scris :)) ).

Ca sa nu fac un articol kilometric (asta ii descurajeaza pe unii sa citeasca … daca nu vad poze/video :)) ) vreau sa prezint si cateva date tehnice:

In 5 ani de zile blogul se lauda cu 3620 (asta e al 3621-lea) de articole plasate strategic in 16 categorii cu 6550 de taguri si un surprinzator numar de comentarii: 10.899. De asemenea ma bucur sa va spun ca din punct de vedere al vizualizarilor, blogul se bucura de ~1000 de vizualizari/zi.

Ma straduiesc sa fiu constant si sa postez minim 2 articole pe zi (inainte erau 3 … aveam mai mult timp) insa sa stiti ca is mandru de fiecare articol. Is mandru de mine ca am rezistat in blogging, is mandru  ca o fac din placere ci nu din alte motive, si de asemenea ma bucur ca sunt citit …. inseamna ca nu scriu prostii tot timpu` :))

Nu in ultimul rand mai jos aveti postul pus de Andreea pe fanpage-ul mortu.eu pe Facebook (Mersi Andreea! :* ):

Bogdan Vaida, 5 ani de “blogareala”,
E un fel de “hoinareala”,
Intr-o lume mai ciudata,
Pentru tine fermecata.

La multi ani si multe bezele, Mortu.eu !

Facebook comments:

You may also like...

8 Responses

 1. RBoy says:

  Felicitări !!! La Mulţi Ani !!! Mulţi …

 2. Andrea says:

  La multi ani! Felicitari si la cat mai multe articole!

 3. spanac says:

  bravo bai!
  mortule, sa ne traiesti 1000 de ani…

 4. Adelina says:

  Felicitari! Multi ani inainte “blogariti”!

 5. Mannius Tirman says:

  La Mulți Ani! Sper să mai facem urarea asta și peste exact 5 ani.

 6. Mortu says:

  va multumesc prieteni!
  asa sa fie :X

 7. LeNoR says:

  Felicitari, Bogdi ! :D

 8. Manuel says:

  La multi ani si felicitari. Esti un exemplu pentru altii :D Cinci ani e ceva!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: