Accident in Cantemir in ultima zi din an

Tocmai ce am deschis bihon.ro ca am si vazut accidentul de aici de langa mine, din Cantemir. O soferita a iesit cu masina de la Pigalle (Posta, dreapta pozei) si a vrut sa vireze direct stanga peste linie dubla continua. Nu s-a asigurat, a fost lovita de un VW Sharan care circula regulamentar directia Nufaru – Centru, mai apoi Sharanul a fost aruncat pe contrasens unde a lovit in lateral/fata un Renault clio care de asemenea circula regulamentar, Renaultul a lovit usor un Logan parcat. Ciudat e ca ieri am trecut pe acolo de vreo 3 ori si nu am observat nimic pe sosea. In fine, ce vroiam eu sa va spun este de modul unora de a conduce, indiferent de situatii. Poate s-o fi grabit de a virat direct stanga cum a iesit de la Pigalle dar acum cred ca ii pare rau ca nu a mers regulamentar, lucru care o costa MAXIM 2 minute, si asta daca prindea cele 2 semafoare. Din punctul meu de vedere, e un caz clar de inconstienta si precum vedeti 3 masini au fost avariate de catre soferita. Pentru poze cu accidentul CLICK AICI.

Ca si un sfat: Nu trebuie neaparat sa mergi incet ca sa eviti neplacerile in trafic, trebuie sa stii conduce :-). Prin “stii” ma refer si la reguli de circulatie, sa iti cunosti bine masina si nu in ultimul rand sa nu te gandesti numai la tine, ca nu esti numai tu pe sosea :-)

Facebook comments:

1 Response

  1. dani says:

    e plin de oameni incostienti si niciodata nu o sa pot sa inteleg cum pot fi unii atat de aiuriti la volan….pentru mine nu e o chestie cu care sa te joci desi uneori e distractiv :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: