Amenda de 1 milion de dolari in Elvetia

Proprietarul (37 ani) unui Mercedes SLS AMG a fost prins  pe autostrada ce leaga Berna de Laussane (Elvetia) ruland cu nu mai putin de 290 km/h. Limita in zona respectiva era de 120 km/h.

Acum, vazand situatia din perspectiva unui proprietar de supercar, de ce mi-as lua una daca nu m-as si folosi de ea la adevarata ei valoare. Suma e de aproape 3 ori valoarea masinii, ce ziceti o achita? Apropo, masina i-a fost confiscata de politie, doar au luat si ei o garantie ca inculpatul va plati amenda.

sursa foto+stire: automarket.ro

Facebook comments:

6 Responses

 1. Bogdan Epureanu says:

  290 de kilometri la ora? OMG! Eu in viata mea nu am depasit 190. :))

 2. wap says:

  o poti folosi la adevarata sa valoare pe circuit :P

 3. Dani says:

  Daca are bani pt o masina de 230 000 de $, atunci sigur are si cateva milioane:)

  Dar nu mi se pare normal sa dai o asemenea amenda. Cateva zeci de mii mai merge, hai 100, dar nu 1 milion. Mi se pare absurd.

  @Bogdan, aici vorbim de Mercedes SLS AMG nu de alte ciurucuri..

 4. slowmotion says:

  @dani : dece sa nu tii se para normal,e elvetia nu e romania legea se respescta cu cai ai viteza mai mare peste limita cu atat amenda e mai mare plus ca ii ia si masina…mai bine la noi,cum era la stiri avea unu 250km/h si ia luat carnetu 3 luni atat :)eu ias fi luat carnetu 3 ani plus amenda de nu putea so duca !

 5. cineva says:

  daia noi ne sufocam de masini si nu mai avem loc sa mergem nici pe trotuar aia prefera o bicicleta care e perfecta pentru oras si lumea super civilizata si traficul iar e super bun si civilizat nu ca in bucurestiul asta infect si sufocat de atatea masini claxoane si injuraturi…

 6. SLS says:

  … : taci dq de turbatii dq. .va e foame si vb de SLS !!! travestitilor. . si nu aveti o gogasa uscata in borta :))))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: