Android 5.0 Lollipop pe Nexus 4

Al meu Nexus 4 m-a surprins plăcut ieri.

Pe bara din partea de sus mi-a apărut un semn al exclamării. Nu a mai apărut până acum așa că am presupus că e ceva eroare … asta până am dat jos bara de notificare.

Mi s-au mărit ochii de numa și am început să zâmbesc. Mi-au trecut prin gând câțiva prieteni care le au cu tehnologia și care știu sigur că o să mă urască dar ce să le fac … cumpărați-vă NEXUS și aveți și voi primii update-uri Android ;)

După ce a terminat de downloadat, instalat și upgradat programe (care țin să menționez că a durat undeva la 10 minute) am început să umblu prin meniu.

Multe nu pot să spun că s-au schimbat. Un utilizator de Android de la 4.0 în sus nu ar avea nici un fel de dificultate să opereze în Android 5.0 (pe cord deschis)

Este ca și cum ai face trecerea de la Windows 7 la 8. În mare, lucrurile sunt acolo dar arată mai fain și cu un design mai plăcut.

Impresia asta mi-a lăsat mie Lollipop-ul celor de la Google:

DESIGN PLĂCUT și totul pare mai aerisit și futurist.

Câteva printscreen-uri:

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

 1. Yamasha says:

  Am scris si eu despre asta http://blog.chestiiutile.com/tehnologie/android-tehnologie/telefonul-meu-primit-lollipop.html
  Din pacate la mine s-a lasat cu buguri, la Pato la fel, n-a functionat chiar totul roz.
  Intre timp vad ca si-a mai revenit, aplicatiile au mai primit cate un update. Asta pe 5. La tine cu 4 cum e? Totul e ok?!

  • Mortu says:

   Momentan e ok. Mi-a recomandat pe Google+ +Bodolay Botond să fac și un factory reset după upgrade.
   Am făcut și încă n-a dat rateuri. Totul pare ok.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: