Android Gingerbread 2.3.4

Mda … poate is inapoiat, dar nu-s foarte obsedat de telefonul meu incat sa stau toata ziua cu el in mana, sa ma joc sau sa ma distrez cu cine stie ce aplicatii.

Poate de aceea nu aveam nici KIES-ul updatat la zi + firmwire.

Ei bine, pe calea aceasta aduc la cunostinta persoanelor ca mine ca PUTeti face upgrade la Gingerbread 2.3.4 doar sa fiti cu Kies-ul la zi. Mai exact e vorba de: PDA:JV7 / PHONE:JVQ / CSC:JV1 (COA). -don`t ask … asa imi apare in KIES

In fine, is putin dezamagit fiindca pe langa Galaxy S1-le pe care-l am deja de ceva timp mosu a venit cu un Samsung Galaxy Pro GT-B7510 fiindca sunt innebunit dupa telefoanele fullqwerty. Pe langa faptul ca asta e fullqwerty, are 3g, wireless, ANDROID pentru ca partea superioara suporta touchscreen si sunt foarte incantat de el. Prostia care ma enerveaza e ca KIES-ul imi zice ca e cu FIRMWIRE updatat la zi, si eu pe el am Froyo 2.2.2 aka PDA:KH3 / PHONE:KC3 / CSC:KG1 (ROM).

In rest … totu-i peechy.

p.s. Nu stiu de ce dar urasc Apple … NO IDEEA WHY.

Facebook comments:

5 Responses

 1. spanac says:

  Nu urasc apple, doar nu imi plac pt ca au camera slaba. Eu ma htc desire he cu 2.3.5 pe el. Rootat, evident. Ar fi telefonul perfect de-ar agea filmare full hd si ar tine bateria macar 2 zile. In rest numa de bine. Fecventa memoriei am urcat-o la 800, iar procesorul la 2 gigaherti. Bate un galasy s2 standard la benchark.

  • Mortu says:

   Eh, nu-s eu cu astea. S1-le e tot ce am nevoie. Nu folosesc nici sa stau in cap dual-core la un telefon, deci nu ma duc in partea aia.
   Nu imi rooterz telefonul, cand vin alea oficiale mi le pun.
   Si mie imi plac HTC-urile! :D

 2. Paul says:

  OFF: Crăciun Fericit, Bogdan !

  • Mortu says:

   reply la OFF – Craciun fericit si tie Paul. Sper ca ai dat mai mult decat ai primit :))

   @Edit – cu ocazia asta te anunt ca te urmaresc prin RSS, acum te-am adaugat in reader.

   • Paul says:

    Am dat pe gat mai multe dealea cu dop, de primit nu prea multe.. un spray ce pute foarte bine.

    Multumesc, Bogdan !

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: