Automat sau manual?

EEEE …. cum e mai bine? :)

Voi face un mic test pe 2 fronturi:

1. Facebook-ul Blogului – voi dezactiva pluginul RSS Graffiti care practic POSTA automat pe facebook cand publicam un articol pe blog.

2. Twitter-ul personal – voi dezactiva din Google Feedburner optiunea care imi adauga automat pe twitter titlu/link catre articolul nou.

Ce imi doresc prin aceste modificari?

EI BINE,

Is curios daca o sa creasca interactivitatea dintre mine si cititori pe retelele astea de socializare. Pe facebook vad un potential mai mare decat pe twitter.

Din momentul in care mi-am facut cont pe Twitter nu mi-a placut … sunt de parere ca e un mare bullshit, dar nah asta sunt eu. Nu ma prefac ca port o conversatie de dragul unor link-uri. Mi se rupe de pagerank, de profitori, de oameni falsi si evident de link-uri.

In schimb, nu mi se rupe de cititori si de ceea ce fac. De aceea probabil veti observa un continut putin mai organizat si un mod de a scrie “oldschool”.

Blogul asta vi-l dedic DAR  ma intelegeti ce va zic? ;)

Deci …

Manual sau automat?

 

Internet blog reader concept

 

Facebook comments:

3 Responses

  1. Claudiu says:

    Manual ca-i mai calitativ :).
    Eu am avut contul suspendat de twitter pentru ca am folosit feedburner. Ciudat.

  2. D-Petre says:

    Mi-ar placea ca operatiunile de rutina sa fie complet automatizate – adica UN SINGUR plugin care sa posteze titlurile articolelor pe toate retelele sociale pe care doresti – FB, G+, Twitter etc. iar interactionarea cu fanii, urmaritorii/ fallow-eri sa o fac prin diverse mesaje/postari ceva mai personalizate decat anuntarea automata a unui nou articol de pe blog.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: