Bancile Oradene …

Astazi am pierdut vreo 5 ore din zi plimbandu-ma de la o banca la alta pentru simplu fapt ca vroiam sa scot ceva bani de pe cardul meu din SUA(Bank of America). E VISA platinum bla bla deci ar trebui sa mearga la orice banca.

1. Merg la Banca Transilvania din centru de langa primarie … NU aveau curent hahahahaha , mi-a recomandat sa ma duc la Transilvania de pe Republicii.

2. Merg la Transilvania de pe republicii, incerc sa bag cardu in bancomat vad ca nu mil ia, mi-l arunca inapoi cica sa il bag cum trebe … . Dupa 3 incercari imi cere pinul. Precum pinul meu e din 8 cifre si cica doar 4 se accepta e clar ca nu mi-a mers cardu. Am mers inauntru am intrebat care-i faza de nu pot sa imi scot bani dupa el, nici macar nu ma lasa bag pinul si doamna din spatele calculatorului mi-a zis ca am pinul prea lung, sa incerc la BCR tot pe republicii =)))

3. Umpic frustrat ma duc la BCR , cand sa bag cardul in bancomat “Temporary out of service”. Am stat langa el vreo 3 minute in speranta ca totusi ii da drumu, da fara success.

4. Ma duc la BCR sediu principal de langa piata mare, bag in primu bancomat dinafara bancii si imi spune ca nu imi poate citi cardu, sa il introduc cum trebe … desi era bagat corect. Aici ma duc inauntru sa cer ajutor, si dupa ce s-au bagat vreo 3 “old ppl” in fata mea fara nici un fel de jena, IAR intr-un final am ajuns si eu la un consultant BCR, i-am spus problema mea si a spus ca trebuie sa mearga. A venit cu mine afara, m-a dus la celalalt bancomat (apropo erau 2 bancomate afara) ca cica ala era mai performant si mi-a mers fara probleme.

Deci fratilor daca va plictisiti, faceti ce am facut eu … macar vedeti centrul Oradiei haha

P.S. Deci bancomatul “performant care le stie pe toate” e cel din dreapta bancii BCR de langa Piata mare … sariti pe el fratilor.

Facebook comments:

4 Responses

 1. cipri says:

  hahahhaha Bancomat PERFORMANT =)))

 2. Sefu_bancii says:

  ahahahahha chiar ca =))) Lasa Bogdi ce sa-ti fac io daca ai atatia bani pe card :| :( :))

 3. Cezara says:

  asta-i kiar o informatie buna!k sa nu zic necesara kiar pt unii…

 4. valy says:

  Tare!!!! la ce sa te astepti de la asa multa “performanta”
  Ca tot suntem la Banca Transilvania citisem ba ca da faliment ba ca a avut profit

  http://www.ghiseulbancar.ro/articole/109/10772/Banca_Transilvania_a__inregistrat_un_profit_mai.htm

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: