Black Friday la eMAG – reduceri medii la 35%

Conform articolului apărut pe hotnews, REDUCERILE MEDII de acest Black Friday la eMAG de anul acesta vor fi de 35%.

Asta nu înseamnă că nu vor fi produse reduse cu 60, 70, 80, 90% dar ştiţi voi clasicul truc: “se anunţă REDUCERI DE PÂNĂ ÎN 85% şi când te uiţi vezi că 1,2 produse de papetărie sau mai ştiu eu ce mizilic sunt reduse cu 85% iar restul reducerilor sunt pe la 20-25%“.

Mă bucur să ştiu la ce să mă aştept anul, acesta cel puţin din partea eMAG. Deşi … 35% nu e o diferenţă ENORMĂ faţă de reducerile pe care le practică ei cu reducerile săptămânale “Promoţiile săptămânii“. Produsele care sunt de regulă la “Promoţiile săptămânii” ar avea o medie de 15% – 20% reducere din câte am observat aşa că personal media la 35% nu mi se pare demnă de Black Friday.

Probabil aici e vorba mai mult de efectul de turmă. WOW e Black Friday hai să cumpărăm !!!

Prea puţini cumpărători analizează cât de cât preţurile; pre puţini compară cu alte magzine şi evident prea puţini urmăresc efectiv un anumit produs ca să vadă o evoluţie a preţului pe un termen mediu.

Boala asta cu efectu` de turmă (cel puţin de Black Friday) am luat-o de la americani şi mulţi cred că au făcut chiar o afacere bună că au cumpărat produsul X de Black Friday dar în majoritatea cazurilor REDUCEREA nu e chiar atât de mare. Evident, discutând la modul general.

emag-logo

eMAG se aşteaptă la vânzări de peste 200 milioane lei (în creştere cu peste 24% faţă de Black Friday 2014).

Anul trecut, eMAG a vândut de 165 milioane de lei în perioada de Black Friday, când au fost comandate și livrate 500.000 de produse. În acest an, ne-am propus vânzări de 205 milioane de lei și anticipăm că vor fi comandate și livrate 650.000 de produse.

[…]

Vrem să evităm experiențele neplăcute din anii precedenți, când unii clienți, sub 10%, au primit produsele mult mai târziu decât era prevăzut. Sistemul este pregătit să susțină 300.000 de vizitatori simultan. // a declarat Iulian Stanciu (profit.ro)

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.