Car of the year 2011

Din cate am citit pe automarket.ro aceasta editie a fost una din cele mai disputate din ultima perioada pentru ca de obicei este o masina care le da clasa clar celorlalte si se cunostea din start cine va iesi castigatoare. Aceasta editie a fost una aparte pentru ca stim cu totii ce impact a avut caramida Duster asupra europenilor in special (ieftina si bunicica).

Din pacate castigatoarea e Nissan Leaf , iar Dusterul e pe locul 7 din 7.

Vazand poza de mai sus, totusi sunt de parere ca “stergatoru de praf” arata mai bine decat “frunza” din punct de vedere estetic.

“20 de membri ai juriului i-au acordat cele mai multe puncte lui Leaf, trei dintre aceştia (un francez, un german şi un norvegian) acordându-i chiar 10 puncte, maximum disponibile pentru un model. Pe de altă parte, au existat 13 juraţi care au considerat ca Nissan Leaf este ultimul model dintre cele şapte prezente în finală, 9 dintre aceştia acordându-i modelului japonez zero puncte.”

Parerea mea e ca Nissanul sta mai prost la capitolul estetica exterioara decat Dusterul. Sunt subiectiv, mie imi plac jeep-urile si as prefera oricand o masina de teren decat una cu garda joasa.

Ca sa vedeti grila de punctare a celor 57 de membri din comisie, CLICK AICI.

Mai jos, vedeti si restul participantilor, si clasamentul final :

1. NISSAN LEAF (257p)
2. Alfa Romeo Giulietta (248p)
3. Opel Meriva (244p)
4. Ford C-Max (224p)
5. Citroen C3/DS3 (175p)
6. Volvo S60/V60 (145p)
7. Dacia Duster (132p)

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.