CD Player Peugeot 407 fked up

De ceva timp s-a defectat CD Player-ul la al meu 407.

S-a defectat în sensul că bag CD (Orice cd) și nu se întâmplă nimic; nu învârte.

Sursele audio sunt 3 la număr: RADIOJUKEBOX (hdd intern al mașinii) – CD.

Ei bine, acum când accesez butonul de sursă fac swap doar între RADIO – JUKEBOX. Nu mai există CD.

Dintre toți pe care i-am sunat (service-uri, persoane care teoretic s-ar ocupa cu așa ceva) 1 singură persoană a fost dispusă să se uite să vadă dacă mă poate ajuta și anume Sandu (de la Sound Identity). Practic i-am pierdut după întrebarea “e cd player-ul original?” (normal că e). Joi o să îi calc pragul și în urma concluziei văd ce o să fac. Deja 2 prieteni mi l-au recomandat și feedback-ul e mai mult decât mulțumitor.

Ceea ce doream să scot în evidență (și motivul pentru care am făcut articolul) e faptul că am sunat la VIMEX tată, la reprezentața Peugeot din Oradea și mi-au făcut cu mâna din mers. Nici măcar nu au fost dispuși să se uite pe motiv că ei nu repară/nu verifică așa ceva. Mă poate ajuta doar dacă e să comand unul nou.

Sincer, nu mă așteptam așa ceva de la reprezentață. Posibil să fie ceva minor, posibil să fie ceva major măcar uită-te prima oară că doar ești reprezentață.

Bordul e cam așa (mașina e din Decembrie 2006):

PEUGEOT 407

Facebook comments:

You may also like...

7 Responses

 1. Francisc says:

  eo am o petarda de casetofon la masina. am radio, sursa auxiliara si usb. bag in fiecare zi usb-ul si da-i blana… (adica sa bubuie)

 2. Desuignerul says:

  Eu tamai ce m-am ales cu bestia pe care ti-am aratat-o. Nea omuletul de la care am luat-o a extras casetofonul din ea asa ca am fost nevoit sa comand una de pe ebay … la 13 lire. Practic tot ce ma intereseaza e sa aiba intrare pentru USB ca de restul ma ocup eu. In Mercedes am schimbat casetofonul original pe motivul ca nu ii mergea CD Rom-ul. Asa ca am ales sa pun un 2 DIN cu ecran, care are loc de microSD si USB. Cu ocazia asta mi-am montat si o camera pentru parcare si pot vizualiza totul pe ecranul cas-ului. Sunt convins ca, daca nu ma “zgarceam” la 40 de lire gaseam unul cu navigatie. Dar pentru asta am GPS-ul asa ca sincer nu ma intereseaza. Sfatul meu e sa uiti de ce ai in masina, ia-ti cum zicea amicul de mai sus un casetofon cu intrare pe USB si da-i “blana”. Hai sa traesti Mortu-le

 3. Balaj Florin says:

  Salut. Ai fost la Sandu? Ai reusit sa rezolvi problema? :D

  • Mortu says:

   Salut,

   Trebuia să mă duc Vineri dar s-a amânat treaba pe Luni.
   Revin Luni :D

  • Mortu says:

   Acum nu demult am venit de la el.
   Din păcate nu s-a putut repara șmecheria mea. L-a dat la un prieten de-al lui din câte am înțeles să îl desfacă și nu știu ce să facă (nu-s în domeniu) dar fără succes.
   Trist ;(

   Tipu e de treabă.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: