Circul Colosseum la Oradea

Circul Colosseum şi-a ridicat amplasamentele în parcare la Oradea Shopping City şi aşteaptă spectatori în perioada 29 august – 13 septembrie 2015.

Program:

Luni-Vineri de la ora 19:00

Sâmbătă şi Duminică vor fi 2 prestaţii: de la 16:00 şi de la 19:00

Durata spectacolului va fi de 2 ore iar preţul unui bilet este de 25 de lei.

Premiera va avea loc Sâmbătă, 29 august la ora 19:00 când preţul va fi de doar 15 lei.

Marţi şi Joi de la ora 14:00 vor susţine spectacole gratuite de magie, dans şi altele.

Circul Colosseum

Extras din comunicatul de presă remis de OSC:

Circul Colosseum vine pentru prima dată în Oradea cu spectacolul de excepție “Aventura 2015” – un pericol de distracție cu numere de circ clasic, dresură de elefanți, dromaderi și cai, dresură de cămile, show cu reptile uriașe – anaconda, pitoni albinoși, boa, cobra imperială, aligator, tarantule și alte animale precum canguri, maimuțe, câini, pisici și ponei.  Spectacolul continuă cu echilibristică în mâini pe motocicletă în arenă, show cu pirțtii din Caraibe și acrobație la înălțimea cupolei – 12 metri. Publicul va fi animat de cel mai renumit clown din România, Armando și de cei mai tineri artiști de circ – clownul Davidov în vârstă de 10 ani și Albert de doar 5 ani.

Dresori și artiști de renume internațional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va așteaptă să îi cunoașteți!

În pauza spectacolului, publicul va putea vizita gratuit elefanții, cangurul, șerpii, aligatorul, cămilele și se vor putea fotografia cu acestea.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.