Concluzia în cazul învaţătoarei din Cluj care a umilit un elev de clasa I

Învăţătoarea care are în spate peste 20 de ani în învăţământ i-a zis următoarele unui copil din clasa I: “Ma, tu esti nebun la cap, unde dracu ai vazut, de ce scrii zero, ma baiatule? Ma, tu esti normal, tu esti intreg la cap? Du-te naibii in pregatitoare! Du-te la gradinita! Vino dracului la catedra sa te pazesc ca pe un copil mic.

Ştim ce i-a zis fiindcă părinţii i-au pus în ghiozdanul copilului un reportofon că altfel … cine l-ar fi crezut pe cuvânt pe bietul învăţăcel.

Concluzia anchetei a venit după o lună şi jumătate: salariul scăzut cu 15% pentru 6 luni.

La aflarea deciziei directorul Liceului Sigismund Toduta si directorul adjunct si-au dat demisia de onoare, cel dintâi votând pentru excluderea învăţătoarei din invăţământ. Până şi conducerea inspectoratului şcolar au fost surprinşi de decizia luată de consiliul de administrare al şcolii.

Părinţii şi-au mutat copilul la altă şcoală dar mie nu îmi vine să cred că asta e pedeapsa pentru ceea ce a făcut învăţătoarea. Cum să laşi asemenea om înapoi la catedră?

Învăţătoarea şi-a justificat ieşirea prin invocarea “problemelor personale grave”.

Ce îşi face omu cu mâna lui se numeşte lucru manual -> din punctul meu de vedere trebuia exclusă din învăţământ.

Oare părinţii ai căror copii studiază sub tutela învăţătoarei în cauză ce părere au de cele întâmplate? Eu nu mi-aş lăsa copilul pe mâna unei asemenea învăţătoare.

Video:


sursă: stirileprotv.ro

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.