Critical Mass de Oradea cu tot cu scandal

Puteţi lectura subiectul pe larg la următorii:

 1. Digi24 Oradea cu articolul VIDEO. Violenţe la marşul bicicliştilor din Oradea. Un şofer a fost agresat de participanţi la Critical Mass, după ce a încercat să treacă printre ciclişti
 2. Bihon cu titlul VIDEO INCREDIBIL! Un italian a intrat cu mașina în bicicliștii participanți la Critical Mass
 3. ebihoreanul cu titlul Scandal la Critical Mass: Pietrarul şef din Piaţa Unirii a intrat cu maşina printre bicicliştii din faţa Primăriei, acroşându-l pe unul dintre ei (FOTO/VIDEO)
 4. Bihorstiri cu titlul Critical mess: Un diriginte de șantier din Piața Unirii a intrat cu mașina în bicicliștii adunați în fața Primăriei! (FOTO/VIDEO)

Doar după titlul ales vă daţi seama ce urmează să citiţi şi calitatea materialului jurnalistic. Una e să fii obiectiv şi să prezinţi evenimentele aşa cum le-ai văzut şi alta e să faci din tânţar armăsar ( se vede cu ochiu liber titlurile gen can-can; dacă nu atragi vizitatori prin conţinut … măcar cu titlul)

Atât bicicliştii cât şi dirigintele de şantier italian au partea lor de vină. Cine a aprobat evenimentul pe un şantier în lucru trebuie luat la palme.

Câteva video-uri:

Ironia situaţiei e că toată treaba s-a întâmplat chiar la evenimentul prin care se vrea/cere/doreşte respect în trafic între biciclişti şi şoferi.

Pic:

critical mass oradea

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

 1. joie says:

  Ospitalitatea romaneasca :))

  • Mortu says:

   Cam aşa ceva.
   Evident sunt atâtea păreri pe cât participanţi dar … nimic nu a fost normal din ce s-a întâmplat acolo.

 2. adilabos says:

  Un lucru e sigur, Bogdane: totul a început de la autorizaţia de intrare a 2000 de biciclişti pe şantier. Cine a dat-o meită, vorba ta, luat la palme.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: