CS:GO, noile sunete la arme sunt nașpa

Ziua bună la voi. Știu că nu am mai scris pe blog de ceva timp, asta pentru că sunt în concediu și fac diverse lucruri.

Am prins și o vreme excelentă de stat în casă deci totu merge brici.

Acum, cu privire la CS:GO trebuie să îmi exprim nemulțumirea totală față de schimbarea sunetelor de la arme. Le-a făcut GAY! Nu merge deloc cu lumea CS-ului, părerea mea. Consider că au atât de mult de lucrat la joc, la gameplay, la modele, la hitbox, la tickrate … nu la sunete!

Acestea fiind spuse, exista o posibilitatea sa joc din ce în ce mai puțin CS și să mă reapuc de WOW.

Deja prietenul Alex aka “pâcâșâpâ” mi-a dat contul lui să văd cum e cu patch-ul Legion și sincer să vă zic îmi place ce văd.

Fiindcă îmi place ce văd am decis să dau cashout din CS și să încerc vinderea itemelor pe g2a.com pentru a achiziționa WOW Legion. Momentan cel mai bănos item pe care îl am e Karambit | Safari Mesh (Field-Tested) care se vinde undeva la 85 euro pe Steam Market așa că l-am pus la vânzare pe g2a la 77 euro.

Am încercat să joc Tauren Druid, Undead Frost Mage care ambele sunt pe la lvl 40-50 și am încercat și un Elf Paladin și am jucat cu el până pe la lvl 15 cât să văd cum e într-o instanță cu el. Dintre toate, mi-a plăcut Undead-u.

csgo-wow

Ca să vă dați seama cât de mult au stricat jocul cu noile sunele, vă rog să dați play mai jos unde veți asculta diferența. Video-ul e a lu` retardatu de Anomaly, un tip pe placul meu pe care îl urmăresc pe youtube:

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.