CS:GO Operation Phoenix – la final

În mod normal, Operation Phoenix avea end-time 04.06.2014, dar cei de la Valve au anunțat pe blogul oficial Counter Strike că operațiunea se va mai prelungi puțin, fiindcă nu e gata noul Operation.

Nu mi s-a părut extrem de profesional faptul că nu au specificat pe ce perioadă. Ca să se mai scoată puțin, au menționat că mai dau jucătorilor o șansă să își upgradeze Coins-urile.

Ca să detaliez, de îndată ce ai cumparat pass pentru Operation Phoenix primești din start în inventar un Bronze Coin pe care îl poți upgrada în:

  • Silver Coin – trebuie să ai minim 10 ore jucate pe hărțile din “Operațiune” și minim 5 victorii în Competitive Mode (Matchmaking) pe hărțile operațiunii.
  • Gold Coin – trebuie să ai minim 30 ore jucate pe hărțile din “Operațiune” și minim 15 victorii în Competitive Mode (Matchmaking) pe hărțile operațiunii.

Dacă tot sunt la capitolul ăsta, mai jos voi pune 2 printscreen-uri cu inventariul meu de acum + statisticile mele din Operation Phoenix:

Precum se vede, am o pasiune pentru armele de calitate Convert, Exotic, Classified (adica cele mai “tari” din case-uri; cele cu roșu și/sau mov) + cele cu nametag.

Acum vin întrebările:

Până când credeți că o să se extindă Operation Phoenix?

De îndată ce se va lansa noul Operation, vor scădea prețurile la armele de calitate Convert, Exotic, Classified din Operation Phoenix?

Ce arme preferați? (lăsați un comentariu cu printscreen să vadă lumea)

Vă interesează upgradarea Coins-urilor din Operation Phoenix?

Facebook comments:

6 Responses

  1. levi says:

    Oare au prelungit Pheonix-ul pt că pregătesc/optimizează csgo pt linux…mhh ?!

  2. levi says:

    Ai un friends inv. :)

Comentezi !?