Cum a fost la M-am hotărât să devin prost

Pe parte de organizare am o mică bulină neagră.

Spectacolul trebuia să înceapă la 20:30 a început pe la și 35. Nu e cine știe ce, dar totuși punctuali nu au fost.

La 20:25 am trecut de dom`șoara care ne controla biletele ca să stăm pe un hol îngust încă vreo 5-7 minute ca mai apoi să intrăm în sala de spectacol. Oamenii erau vizibil nemulțumiți că trebuie să mai aștepte și aici; același lucru îl făceam și fără să intrăm pe holul cu pricina, unde era un ecou de doamne ajută.

Spectatorii au fost pe scenă, ne-au amenajat 5 rânduri de scaune.

Îmi pare sincer rău că nu am stat în sală normal, că e gândită bine: ca și un amfiteatru, să vadă toată lumea. Eu am stat  în extrema stângă a scenei și eram la același nivel cu încă 2 rânduri care erau în fața mea.  Nu pot spune că am văzut tot.

Bun, mergem la piesă și actori.

Dragilor .. JOS PĂLĂRIA.

Mi-a plăcut foarte mult și chiar aș mai merge să vă văd o dată.

Din păcate, nu am avut timp să citesc cartea, dar a citit-o Andy și dacă vrea să ne lase și el o părere îl aștept la secțiunea de comentarii.

Tocmai fiindcă mi-a plăcut așa mult, nu am avut timp să tot fac pe poze și am făcut una singură:

M-am hotarat sa devin prost

Ne-ați speriat bine când au bubuit boxele alea dintr-o dată cu sunetul ăla puternic. Cine a fost știe la ce mă refer :)) Toată lumea tresărea.

Ia ce parte mi-a plăcut cel mai mult:

[box type=”note”]

– Bancă de sânge avem ? DA

– Bancă de spermă avem? DA

– Ei bine, trebuie să fie și o bancă de neuroni să dau câțiva persoanelor care au nevoie …

[/box]

Biletele se regăsesc într-un POST ANTERIOR.

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. Andrei says:

    Bine punctat cu bulina neagra de la organizarea de primire. In rest piesa a fost ok. Pacat ca au exagerat cu acel sunet cand finalizau o parte .. Parererea mea … Prea tara volumul .. Actorii au fost super simpatici si au insufletit bine personajele. In carte mai era o parte in care Antoine mergea la bunul lui prieten Doctorul la care ii propunea sa ii taie din creier .. Dar din pacate partea aceea a lipsit din piesa .. Daca ar fi sa acord o nota cartii si piesei as zice cartea 9 .. Piesa 7.5 . Nu zic ca nu as mai vrea sa o vad inca o data. Si da partea cu neuronii .. Unora nu le-ar fi suficienti nici daca ar goli 3 banci de neuroni (daca ar fi asa ceva)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: