Cum sa adaugi sesizare la RCS&RDS direct de pe site?

Pfff ce subiect am abordat si eu. Vesnicile sesizari “se remediaza in cel mai scurt timp posibil“. Cu siguranta stiti despre ce vorbesc daca ati sunat de cateva ori la Relatii Clienti RCS RDS :))

In unele cazuri finalul e fericit si se remediaza destul de repede si in altele cazuri …. sa zicem doar ca sunt si oameni necajiti :)

Bun, treaba sta cam asa: Stai mult in asteptare ?! Nu ti-ai dat seama ca vorbesti cu robotul ?! Esti nervos si nu ai pe cine sa-ti versi offurile ?! -> am solutia :

Solutia 1 -> Daca stai prost cu rabdarea si ai o conexiune la net (si evident nu iti merg celelalte servicii care nu au legatura cu netul) sa stii ca ai posibilitatea notarii unei sesizari ONLINE, sesizare care este asemeni celei postate de operatorii de la celalalt capat al firului.

Solutia 2 -> Daca nu ti-ai dat seama ca vorbesti cu robotul inseamna ca esti suparat rau pe viata. Nu odata se intampla ca persoanele sa inceapa sa-si zica oful inca pe cand robotul e in actiune cu mesajul ca “toti operatorii sunt ocupati” :))

Solutia 3 -> Nu ai pe cine sa iti versi nervii ?! …. pai atunci mai bine du-te la manastire. Am experienta vorbitului la telefon si vorbitului fata-in-fata cu clientul si pot spune ca e diferenta de la CER LA PAMANT. Ca sa rezum totul …. la telefon multi au un curaj nebun :)

Dezvoltam SOLUTIA 1 dupa cum urmeaza:

1. S-a stabilit ca ai o conexiune la net. OK, vei intra pe site-ul companiei si anume http://rcs-rds.ro si vei accesa tabul CONTUL MEU:

2. Aici te vei loga cu COD CLIENT si parola aleasa de tine atunci cand ti-ai creat cont. Daca nu ai cont, fa-ti. OBLIGATORIU datele care se introduc acolo trebuie sa corespunda cu cele ale titularului, Respectiv: Nume, Prenume, CNP, Numar factura SAU Numar Contract, o adresa de mail unde primesti un link de confirmare si o parola. Dupa autentificare, vei accesa TAB-ul SESIZARI si vei selecta indubitabil subramura SESIZARI (unica de altfel). Pana nu intri pe Sesizari te poti delecta si cu ultimele stiri :))

3. Nume, Prenume, Judet, Localitate, Adresa mail, cod client – TOATE sunt completate automat, ceea ce trebuie sa completati voi e SITUATIA pentru care doriti sesizare (vezi sus: Informatii Despre Facturi si Plati /Suport Probleme Tehnice /Verificare Stadiu Sesizare Depusa) apoi alegi SERVICIUL care nu merge (asta daca reclami ca nu merge tv/tel/net etc) apoi NUMAR DE TELEFON DE CONTACT si nu in ultimul rand: despre ce e vorba, aka care e BUBA. Ultima casuta sa ramana bifata pentru a primi mail de notificare.

Si uite asa, urmand acesti pasi simpli puteti evita minutele de asteptare la relatii clienti.

Spor.

Dacă ți-a plăcut articolul dă-l mai departe pe facebook/twitter/google+ sau pe unde vrei.

, , , , , , , ,

17 Responses to Cum sa adaugi sesizare la RCS&RDS direct de pe site?

 1. The Fan 18/09/2011 at 8:48 PM #

  Și c?t de operativ se răspunde?

 2. Mortu 18/09/2011 at 11:00 PM #

  @Fan – pai, sesizarile sunt alocate exact in locul in care se aloca si ticketele care le fac la relatii clienti. Deci timpul ar fi acelasi.
  Nu mult … :))

 3. Manuel 18/09/2011 at 11:46 PM #

  Sigur nu mult :))) Nu puteam trimite ca nu e contractul pe numele meu. Eh, e fain ricum pentru altii ce ai facut aici si pot zice si eu multumesc :D

 4. Mortu 18/09/2011 at 11:54 PM #

  Au ei multe prostii de care nu pot spune ca “stiu lumea” dar ele sunt acolo, pe site. Ce-i drept e si foarte multa informatie pe mai multe domenii acolo. :)

 5. luci 19/09/2011 at 3:06 PM #

  interesant…oricum eu nu am patit sa nu imi mearga vreun serviciu daca mergea net-ul…dar sa nu mearga net-ul si restul da, se intampla :)

 6. Mortu 19/09/2011 at 5:11 PM #

  pai tu ai mdm, semnalul vine pe cablu coaxial
  daca nu ai semnal CATV soto mdm e DOWN, invers .. nu neaparat. Poate sa fie doar MDM down si sa vina semnal pe cablu -> sa ai semnal la catv :D

 7. Cristian Bulucea 21/09/2011 at 2:11 AM #

  Am facut 4 sesizari. Nu am primit nici un raspuns la niciuna. DELOC ! Din punctul meu de vedere, ca am scris RDS-ului sau lui Mos Craciun, e acelasi lucru.

 8. Liliana Modoran 13/11/2011 at 10:46 PM #

  am facut acum sesizarea si astept raspunsul…tinand cont ca se apropie Craciunul sper sa nu astept foarte mult!

  • Mortu 13/11/2011 at 10:51 PM #

   Stii cum se zice … speranta moare ultima, da moare in final :)

 9. Liliana 14/11/2011 at 2:53 PM #

  :D …daca moare ultima inseamna ca o sa mor cu ei de gat inainte sa-mi moara speranta! right??

  • Mortu 14/11/2011 at 3:28 PM #

   Eh, is curios in cat timp se solutioneaza o sesizare online.

   • Liliana 14/11/2011 at 3:41 PM #

    o sa postez aici…..

    • Mortu 14/11/2011 at 7:09 PM #

     Ms Liliana!

     • Liliana 17/11/2011 at 8:02 PM #

      m-au sunat…au tras concluziile…rezolvarea nu stiu cand o sa apara! asta se numeste ca au solutionat sau nu sesizarea??? :))

     • Mortu 17/11/2011 at 8:40 PM #

      Nu chiar, probabil s-au facut niste lucrari de pe rete si te-a sunat sa vada daca e OK sau ba. Teoretic daca nu ai dat ok-ul inca e valabila.

     • Liliana 17/11/2011 at 8:59 PM #

      :)) deci mai am de primit….pai e bine!!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Logare in DigiCare ~ RCS & RDS - Mortu`s Blog - 03/04/2013

  [...] la a nota o sesizare la a vizualiza / achita facturile aveti di toate [...]

Leave a Reply