Cum sa adaugi sesizare la RCS&RDS direct de pe site?

Pfff ce subiect am abordat si eu. Vesnicile sesizari “se remediaza in cel mai scurt timp posibil“. Cu siguranta stiti despre ce vorbesc daca ati sunat de cateva ori la Relatii Clienti RCS RDS :))

In unele cazuri finalul e fericit si se remediaza destul de repede si in altele cazuri …. sa zicem doar ca sunt si oameni necajiti :)

Bun, treaba sta cam asa: Stai mult in asteptare ?! Nu ti-ai dat seama ca vorbesti cu robotul ?! Esti nervos si nu ai pe cine sa-ti versi offurile ?! -> am solutia :

Solutia 1 -> Daca stai prost cu rabdarea si ai o conexiune la net (si evident nu iti merg celelalte servicii care nu au legatura cu netul) sa stii ca ai posibilitatea notarii unei sesizari ONLINE, sesizare care este asemeni celei postate de operatorii de la celalalt capat al firului.

Solutia 2 -> Daca nu ti-ai dat seama ca vorbesti cu robotul inseamna ca esti suparat rau pe viata. Nu odata se intampla ca persoanele sa inceapa sa-si zica oful inca pe cand robotul e in actiune cu mesajul ca “toti operatorii sunt ocupati” :))

Solutia 3 -> Nu ai pe cine sa iti versi nervii ?! …. pai atunci mai bine du-te la manastire. Am experienta vorbitului la telefon si vorbitului fata-in-fata cu clientul si pot spune ca e diferenta de la CER LA PAMANT. Ca sa rezum totul …. la telefon multi au un curaj nebun :)

Dezvoltam SOLUTIA 1 dupa cum urmeaza:

1. S-a stabilit ca ai o conexiune la net. OK, vei intra pe site-ul companiei si anume http://rcs-rds.ro si vei accesa tabul CONTUL MEU:

2. Aici te vei loga cu COD CLIENT si parola aleasa de tine atunci cand ti-ai creat cont. Daca nu ai cont, fa-ti. OBLIGATORIU datele care se introduc acolo trebuie sa corespunda cu cele ale titularului, Respectiv: Nume, Prenume, CNP, Numar factura SAU Numar Contract, o adresa de mail unde primesti un link de confirmare si o parola. Dupa autentificare, vei accesa TAB-ul SESIZARI si vei selecta indubitabil subramura SESIZARI (unica de altfel). Pana nu intri pe Sesizari te poti delecta si cu ultimele stiri :))

3. Nume, Prenume, Judet, Localitate, Adresa mail, cod client – TOATE sunt completate automat, ceea ce trebuie sa completati voi e SITUATIA pentru care doriti sesizare (vezi sus: Informatii Despre Facturi si Plati /Suport Probleme Tehnice /Verificare Stadiu Sesizare Depusa) apoi alegi SERVICIUL care nu merge (asta daca reclami ca nu merge tv/tel/net etc) apoi NUMAR DE TELEFON DE CONTACT si nu in ultimul rand: despre ce e vorba, aka care e BUBA. Ultima casuta sa ramana bifata pentru a primi mail de notificare.

Si uite asa, urmand acesti pasi simpli puteti evita minutele de asteptare la relatii clienti.

Spor.

Facebook comments:

20 Responses

 1. The Fan says:

  Și c?t de operativ se răspunde?

 2. Mortu says:

  @Fan – pai, sesizarile sunt alocate exact in locul in care se aloca si ticketele care le fac la relatii clienti. Deci timpul ar fi acelasi.
  Nu mult … :))

 3. Manuel says:

  Sigur nu mult :))) Nu puteam trimite ca nu e contractul pe numele meu. Eh, e fain ricum pentru altii ce ai facut aici si pot zice si eu multumesc :D

 4. Mortu says:

  Au ei multe prostii de care nu pot spune ca “stiu lumea” dar ele sunt acolo, pe site. Ce-i drept e si foarte multa informatie pe mai multe domenii acolo. :)

 5. luci says:

  interesant…oricum eu nu am patit sa nu imi mearga vreun serviciu daca mergea net-ul…dar sa nu mearga net-ul si restul da, se intampla :)

 6. Mortu says:

  pai tu ai mdm, semnalul vine pe cablu coaxial
  daca nu ai semnal CATV soto mdm e DOWN, invers .. nu neaparat. Poate sa fie doar MDM down si sa vina semnal pe cablu -> sa ai semnal la catv :D

 7. Cristian Bulucea says:

  Am facut 4 sesizari. Nu am primit nici un raspuns la niciuna. DELOC ! Din punctul meu de vedere, ca am scris RDS-ului sau lui Mos Craciun, e acelasi lucru.

 8. Liliana Modoran says:

  am facut acum sesizarea si astept raspunsul…tinand cont ca se apropie Craciunul sper sa nu astept foarte mult!

 9. Liliana says:

  :D …daca moare ultima inseamna ca o sa mor cu ei de gat inainte sa-mi moara speranta! right??

 10. IUliu says:

  Locuiesc într-o capitală de judeţ, la 5 km de centrul oraşului şi compania RDS/RCS nu este în stare să-mi instaleze internetul prin cablu iar la ora actuală recepţionez pe un amărât de telefon care are 7,2Mb/sec, dar şi acesta limitat la 5Gb pe lună. Păi de ce să fie nelimitat, ca să mă bucur şi eu cât de cât de internnet, nu? Astfel, două săptămâni am internet cât de cât la nivel de transmitere de mesaje, citit, (vizionarea videoclipurilor este o utopie) iar celelalte două săptămâni am 0,2- 0,5Mb/sec, demne de o ţară africană. Managerii acestei companii trebuie să fie foarte mândri de activitatea şi salariile lor din abonamentele mele, eu având pe telefonul mobil(un Lenovo) 3GB pe care nu-i folosesc deoarece nu mă bucur de o vedere bună ca şi cei tineri, dar îi plătesc. I-am rugat pe domnii de la RDS să tranfere aceşti 3GB pe telefonul fix, dar nu se poate căci este mai simplu să plăteşti ceva ce nu consumi. Mi-aş dori să comunic cu managerul străin al acestei companii, dar este un lucru imposibil, poate că el nu trebuie să ştie aşa de multe, nu?

 11. Sunt tare supărată pe ei n am avut probleme mari cu ei pînă acuma. Dar de data asta mai dezamăgit complet aș vrea si eu un nr.de telefon Director Ionuț Tăcerea sau a lu Doamna Maria Geoană dacă știe cineva să ma jute.Vă multumesc.

 12. ungureanu maria says:

  Sunt fffff suparat nu pot rezili un contract din luna februarie persoana in cauza a fost internat in spital cu acident ischemic avem internarea nu ne ia nimeni in seama iar pe 16 mai persoana a decedat si nici acum nu vrea sa il inchida Deci avem dovezi abonatul este la Piatra Neamt noi l am dus in Bucuresti l am ingropat in Bucuresti ne da si noua cineva un raspuns cum sa procedam .Caci la Sediul din Uverturii imi spune sa vin cu persoana abonata……

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: