Cuvantul de azi: CONCEDIU!

Mult doritul concediu a venit din nou pe strada mea. 1 saptamana de pauza prinde bine tot timpul. Nu pot sa zic ca il asteptam ca pe cel de la inceputul anului cand chiar simteam ca am nevoie de o pauza … dar imi pare bine ca e aici.

E ultimul pe anul acesta si nu am planuri pre-stabilite. In concediu asta o sa frec menta pe aici: pe acasa, prin oras, pe la unguri poate sau prin orasele invecinate. Nu am planuri mai mari gen: 4 zile la munte, 3 in Italia si asa mai departe.

Am spus ca o sa ma uit sa vad ce pot face pe parte de SEO la blog si evident sa mai vad ce pluginuri or mai iesit care mi-ar fi utile. In primul rand incerc sa ma straduiesc sa rezolv odata pluginul ala cu Facebook Comments care din nu situ ce motiv imi face figuri aplicatia (va face si voua). Cu siguranta ati observat cand dati click de pe facebook pe linkul catre blog va apare o fereastra cu linkul meu sus, si trebe sa daci click inca odata pe link. Asta doar cand se lasa comentariu cu pluginul pe site si apare pe wall-ul vostru. E ciudat rau si nu am idee (pentru moment) de ce e asa.

In fine … nu-mi bat capu ca stiu ca o sa fie OK, important e ca sunt in CONCEDIU!

 

Facebook comments:

4 Responses

 1. dragos says:

  Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

 2. Andreea says:

  Prea tare! Cum iti iei tu concediu, cum se face frig si ploua :(

 3. Mortu says:

  Da, ai dreptat ANdreea … stiu sa-l aleg. Imp e ca is friguris si stau la caldura :))))

 4. Cehy says:

  Deja ti s-a dus prima zi de concediu. :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: