Dacă nu ne place softul îl schimbăm! (smartphone)

Greu nu e, uşor nu e dar trebuie să fii extrem de atent la operaţiunile pe care le faci cu telefonul să nu ţi-l buleşti de tot (slabe şanse să se întâmple asta, dar totuşi sunt).

De ceva timp nu mi-am mai bătut capul cu aşa ceva (de când mi-am vândut Samsung-ul) dar precum un mort sare le nevoie, l-am ajutat pe un prieten cu al lui Samsung Note 3.

Fiţe făcea că nu îi plăcea orice firmware; fără un anumit fişier PIT nu vroia; etc. etc.

Ce m-a surprins este faptul că majoritatea link-urile care conţin ROM-urile/Kernel-urile sau orice ai nevoie pentru flash sunt infecte. Treaba e la fel şi pe mult prea faimosul sammobile.com nu numai pe forumuri gen xda-developer. Spun asta fiindcă mai toate link-urile (care erau valide evident că multe duc fix nicăieri) te duceau pe site-uri care, dacă nu cotizai $$ îţi punea restricţie pe download la 15 kbps. Precum nu dau bani pe aşa ceva am pus la download ROM-urile care mă interesau şi 1-2 ore m-am jucat cu puţa-n praf (CS :D).

Trist.

“Pe vremea mea” nu era aşa. Link-urile de download nu aveau restricţii.

Android-5.0-Lollipop

Facebook comments:

You may also like...

4 Responses

 1. francisc says:

  am note 3. i-am schimbat 10 softuri și vreo 3 kerneluri.
  maine imi iau meizu mx5

  • El Muerto says:

   ai bani!

   P.S. În materie de Note 3 care soft ţi s-a părut că se mişcă cel mai bine?

   • francisc says:

    cel original. dupa el, ala de note 4 apoi cel de s6. aveam lag la camera la s6, iar la cel de note 4 nu mai stiu care-a fost buba. a, nu aveam filmare 4k, ci doar fhd. si-am dat jos vrep 10 aplicatii de camera. 4k nu voia neam. la s6 voia 4k, insa avea lag de 10-12 secunde
    si nu, nu am bani. resigilat de la emag, 1100.
    il testez, vad daca e mai bun ca note 3, vand note 3 daca e mai slab ca meizu si am banii back. sau inapoiez meizu la emag si am banii back (retur 30 de zile)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: