Dacă nu ne place softul îl schimbăm! (smartphone)

Greu nu e, uşor nu e dar trebuie să fii extrem de atent la operaţiunile pe care le faci cu telefonul să nu ţi-l buleşti de tot (slabe şanse să se întâmple asta, dar totuşi sunt).

De ceva timp nu mi-am mai bătut capul cu aşa ceva (de când mi-am vândut Samsung-ul) dar precum un mort sare le nevoie, l-am ajutat pe un prieten cu al lui Samsung Note 3.

Fiţe făcea că nu îi plăcea orice firmware; fără un anumit fişier PIT nu vroia; etc. etc.

Ce m-a surprins este faptul că majoritatea link-urile care conţin ROM-urile/Kernel-urile sau orice ai nevoie pentru flash sunt infecte. Treaba e la fel şi pe mult prea faimosul sammobile.com nu numai pe forumuri gen xda-developer. Spun asta fiindcă mai toate link-urile (care erau valide evident că multe duc fix nicăieri) te duceau pe site-uri care, dacă nu cotizai $$ îţi punea restricţie pe download la 15 kbps. Precum nu dau bani pe aşa ceva am pus la download ROM-urile care mă interesau şi 1-2 ore m-am jucat cu puţa-n praf (CS :D).

Trist.

“Pe vremea mea” nu era aşa. Link-urile de download nu aveau restricţii.

Android-5.0-Lollipop

Facebook comments:

You may also like...

4 Responses

 1. francisc says:

  am note 3. i-am schimbat 10 softuri și vreo 3 kerneluri.
  maine imi iau meizu mx5

  • El Muerto says:

   ai bani!

   P.S. În materie de Note 3 care soft ţi s-a părut că se mişcă cel mai bine?

   • francisc says:

    cel original. dupa el, ala de note 4 apoi cel de s6. aveam lag la camera la s6, iar la cel de note 4 nu mai stiu care-a fost buba. a, nu aveam filmare 4k, ci doar fhd. si-am dat jos vrep 10 aplicatii de camera. 4k nu voia neam. la s6 voia 4k, insa avea lag de 10-12 secunde
    si nu, nu am bani. resigilat de la emag, 1100.
    il testez, vad daca e mai bun ca note 3, vand note 3 daca e mai slab ca meizu si am banii back. sau inapoiez meizu la emag si am banii back (retur 30 de zile)

Comentezi !?