Dansez pentru tine la Oradea

Astazi , 28.06.2007(ziua cand mi-a expirat abonamentu` pe tramvai) au venit si pe la noi caravana de la “Dansez pentru tine”. Incepând de la orele 10:30 ii gaseati la Teatru de Stat. Membrii juriului de aceasta data au fost : Edi Stancu , Dana Rogoz si Mihai Petre(vreau sa invat sa dansez ca el!). Bine inteles toti au fost invitati , aici am cateva dubii. Si presupunem ca venea un homeless aka boschi` si zicea ala “vreau sa dansez pentru sotia mea / pruncii care cersesc , ca sa le ofer un camin; NIMENI nu ma angajeaza si nu am ce manca”. Ori il dadea afara , ori il dadea afara.
“Dansez pentru tine” dupa parerea mea ii cea mai lacrimogena emisiune facuta de PROTV pana acuma.M-am uitat si eu la ea de cateva ori , si cineva(anonim) care statea langa mine si se uita si ea la TV a izbucnit in plans cand a auzit pentru ce danseaza concurenta / concurentu respectiv(sau mai bine zis pentru cine!). Drame sunt toate , aici nu am ce sa comentez , oameni care vor sa faca si nu au cu ce. Si bine face ca se straduiesc macar sa isi vada visu implinit. Sunt altii care prefera sa stea la izolare si sa-si planga de mila. Emisiunea e bine-venita , imi place ideea/tema emisiuni.

Eu nu am fost , am avut lucruri mai importante de facut(cumparaturi de haine) , si nu am sa va pun poze.Ce mi-a trecut mie prin cap inca de la prima emisiune: “daca vin astia la Oradea , merg la Cristina Rus si cand ma intreaba care ii visu meu/pentru ce dansez i-as fi zis subtil : “Visul meu este sa dansez cu Cristina Rus =))” Scurt si la obiect :))
Care vrea sa Danseze pentru Mine ?(ofer ciuboace` si bonuri de masa)

Pentru mai multe informatii despre Competitia “Dansez pentru tine” , intrati pe site-ul lor oficial : www.protv.ro/dansez-pentru-tine/

Facebook comments:

5 Responses

 1. LeNoR says:

  Trebuia sa mergi si tu ajungeai vedeta nationala, mai ieseai si tu din cripta :|

 2. laura says:

  trebuia sa imi zici mai repede ca dansam eu pt tine… de ce trebuia sa le zic ca suferi ? ;)) dansez pt mortu sa-si poata permite o creata :P

 3. Anonymous says:

  dansez pentru tine mortule.dau si din buric daca vrei

 4. Dani says:

  nu am stiut :( ma duceam si eu sa dansez pt decedata :( faceam un ban de o votca pt tine :(

 5. dora says:

  Sunt creatza si stiu dansa… s-inca destul de bine… de ce n-ai zis ba mai repede? :))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: