Despre saltele și așteptarea de 1 lună

Sunt eu răbdător din fire dar spatele tânjea după o saltea nouă de ceva timp deja.

Pe 8 iunie m-am dus la Jysk de pe Ogorului ca să îmi cumpăr o saltea de 160×200.

Nu o aveau în magazin așa că am făcut comandă. Pe comandă scrie 30 de zile dar de regulă cam în 10 zile ajung ele (din spusele angajatului).

No problem. După mai bine de 20 de zile m-am gândit să sunt în Call Center-ul lor să mă interesez de comandă dacă e totul în regulă și era totul în grafic … să aștept.

În data de 10 iulie, data limita menționată pe comanda pe care am dat-o am fost sunat din partea lor cu mențiunea că s-a întâmplat CEVA și doar prin august se onoreaza comanda dacă mai vreau.

Mulțumesc dar nu mulțumesc. Mi-am comandat de pe eMAG o altă saltea între timp care mi-a ajuns în 3 zile.

Morala e cea pe care o știu de mult. EMAG rullz.

Saltea

Ce m-a mirat la Jysk e că la un magazin atât de mare care se axează în special pe casă să nu aibă în stoc mărimi cât de cât decente din produsele expuse și să nu le poată aduce nici în 1 lună … cam slăbuț.

Bine, sunt sigur că sunt exemple și exemple. Experiența mea nu a fost una plăcută drept urmare nu îi voi recomanda prea curând și nici nu le voi mai călca pragul în grabă.

Facebook comments:

3 Responses

 1. Marius says:

  Cum e salteaua de la ei? Eu am luat ceva de la somproduct si mi se pare wow, chiar mai tare decat ce am testat la jysk.

  • Mortu says:

   O are un prieten și am testat-o la el (ce am luat acum). La mine AZI a venit salteaua deci începând de azi începe testu adevarat :D

 2. Sorin says:

  Jysk sînt ciudați – teoretic ar avea de cîștigat dacă ar fi serioși, dar și magazinele lor sînt varză. Zici că nici nu-i interesează să ofere servicii de calitate clienților. Păi sînt și așa destui comercianți pe piață, și dacă nu faci un efort să te menții, atunci ești mîncat !

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: