Digi Film vs HBO

Am ajuns intr-un punct unde chiar e posibil sa le punem una langa alta, si nu una peste alta … si aici ne referim la calitatea filmelor si modul in care sunt difuzate “reluarile”.

Desi ma uit rar la TV, aud multe voci din multe parti, dar vreau sa vad la care dintre cele doua posturi va place “mai nou” sa va uitati :D

Mai jos gasiti un simplu poll …. deci HBO sau DIGI Film?

[poll id=”31″]

Facebook comments:

9 Responses

 1. Yamasha says:

  nu ma uit la tv, digi film nici atat, se prinde pe pachetul standard sau…tre sa platim in plus? Nu cred ca am butonat prin ele…
  hbo e si hd? digi film, banuiesc ca este…

  • Mortu says:

   HBO e si HD, la RDS e pe digital, pentru 8lei SAU optezipentru Maxpack la 10 lei (Maxpack = HBO Comedy, HBO Romania, Cinemax)
   Digifilm e si HD si daca optezi pentru pachetul DIGITAL (29RON) il ai gratuit :D

 2. Am votat, dar ai nevoie de mai multe voturi ca sa fie relevant sondajul :D!

 3. Miri says:

  Digi Film are un avantaj clar!!!! pentru ca am prins intr-o seara un film cu Chuck Norris. nu m-am putut dezlipi de televizor :))))

 4. ana says:

  Digi Film ii fain :) odata nu m`am putut dezlipi de TV cateva ore, deoarece m`am uitat consecutiv la 3 filme. Imi plac filmele, imi place ca nu baga pulicitate.

  Desi am fost trista cand au scos HBO, acum nu il mai vreau inapoi :))

 5. InterS says:

  Puteai pune HBO/HBO Comedy la vot. La fel cum Digi FILM/Digi FILM Premium.

 6. Victor says:

  Pe ambele posturi sunt filme la fel de “bune” (aici discutia e in functie de gustul fiecaruia, evident; parerea mea e ca Cinemax e cel mai bun program de filme din lume).

  Diferenta dintre ele o face “vechimea” filmelor prezentate. La HBO ai un film “beton”/saptamana, film care are vechime de un an. Pe Digi Film ai cate un film “beton” in fiecare seara si “vechi” de 2-3 ani. HBO mai are avantajul serialelor difuzate la nici 24 de ore de la premiera lor in America si al celorlalte produse originale (documentare, concerte, scurt-metraje).

  Deocamdata prefer HBO, dar am remarcat si eu ca Digi Film ii cam sufla in ceafa.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: