Dincolo de lumea virtuala

Eu, student fiind, inca nici nu m-am uitat peste orar, deci astazi ca-n oricare alta zii m-am gandit sa practic lenevitu` si m-am uitat la stirile de la 3 canale. ProTV , PrimaTV si RealitateaTV(unde stirile nu se termina niciodata). Asa ca prin urmare am dat la PROTV peste ceva ce se vrea a fi “problema secolului 21(douasunu`)” si anume JOCURILE PE CALCULATOR. Mirat am fost cand am vazut ca din pricina jocului meu preferat, COUNTER STRIKE niste minori fara minte l-am bagat pe unu in spital pentru simplu fapt ca a fost mai bun ca ei la joc si a castigat ceva tournament local organizat in clubu respectiv. M-a cam pus pe ganduri , deja drogatii astia imbracati gen Morandi si cu limbaj de-ti provoaca sila nu fac diferenta dintre LUMEA VIRTUALA si LUMEA REALA. Parerea mea e ca o sa vedeti tot mai des probleme dinastea datorita numarului mare al gamerilor, si al ultilizatorilor PC. Aici vor interveni Psihologii care vor face bani nu gluma.

DAR cand a fost ceva stiri la PrimaTV … nu mai stiu exact ce ora s-a discutat exact acelasi subiect insa SURPRIZA, in imagini numa Counter Strike nu era , ci era Quake3 Arena … funny.

Si deci, vina cui este ?

Facebook comments:

2 Responses

  1. Cosmin says:

    Da! Oare nu cumva era fifa, l-au faultat pe saracul om. :|
    Trist, dar exista si la altii:
    http://kotaku.com/gaming/moscow-times/lineage-ii-gamer-kicks-player-to-death-232857.php

  2. sefu_bancii says:

    deci multi ajung la dependenta de calculator si nuah nu mai stiu cand ies pe strada sa lege 2 cuvinte cu o fata doar daca sunt in spatele ecranului sau cel putin sa se exprime coerent cand cere ceva de la magazin , nuah asta-i viitoarea generatie 8-| totusi parerea mea ca li se oxigeneaza prea putin creierul si li se strica prea repede ochisorii :)) … asa ca 2-3 ore @ comp pe zi sunt mai mult decat suficiente (nu ca eu as sta mai putin da` nuah)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: