Drumuri de carton in Bihor

Sunt foarte nemultumit de calitatea drumului dintre Oradea-Sanmartin-Baile Felix unde ar trebui sa se faca treaba. Am dat intr-o groapa in apropierea hotelului Mures, fix cum iei curba de am crezut ca imi las roata acolo. Nici cand iesi din Baile Felix nu te asteapta drum lin. Sa le fie rusine celor care trebuiau de mult sa se auto-sesizeze si sa repare drumul. Noi ne multumim si cand sunt peticite drumurile desi daca vrei sa faci ceva bine, te pui frumos si il faci la acelasi nivel cu ASFALT DE CALIATE. Din pacate noi nu vom pupa niciodata un astfel de asfalt, mai ales in perioada asta.Este un exemplu clar de neglijenta din partea institutiei/institutiilor care le au in administrare. Drumul Oradea-Sanmartin si Sanmartin-Baile Felix, implicit Baile Felix este aproape nepracticabil fara o vizita dupa la un mecanic.

Aici se potriveste bine bancul cu nemtii care vad Dusterul roman intr-un salon auto si exclama “Uite de ce sunt romanii in stare, numai ca sa nu-si repare drumurile“. Poze nu am din pacate pentru ca afara ploua si m-a oprit bunul simt sa nu stationez pe marginea drumului ca sa ingreunez traficul si mai mult.

Pentru cei pasionati de fotografie, veniti in Felix ca veti face niste fotografii care, cu siguranta pot ajunge la stiri.

Rovignieta my ass. Pentru ce o am … ca sa ma duc cu 20 la ora in afara orasului si sa fac slalom printre cratere ?

Un cantec pentru rovigneta:

Traim in Romania, si asta ma face sa zambesc.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.