Eutanasierea câinilor și Roșia Montană

Cred că astea 2 sunt cele mai “hot” subiecte ale momentului.

1. Roșia Montană – Mulți protestează că se distruge “frumosul” de acolo; la TV văd că cei de acolo cam vor să înceapă lucrul să aibă ce să pună pe masă. Aș fi PRO pentru locuri de muncă. Nu m-am documentat despre subiect fiindcă personal nu mă interesează. Am fost la Roșia Montană… e… ok, dar nimic care să mă facă să revin vreodată. Cât % ia România din afacere și cât % ia Gold Corporation sau cum se numește compania cu pricina mi-e perplex. Dacă guvernu’ nu e interesat să facă afaceri în interesul statului… cine ar trebui să fie?

2. Eutanasierea câinilor – în timp ce mâncam am auzit numele unei persoane care a cam disparut din viața publică – siliconata Nadine (o fi  cântăreață sau ce… am uitat). Vezi Doamne o hărțuiesc ăștia că aparent au interpretat greșit părerea publică a negresei despre subiectul ăsta. Apără-mă Doamne de proști, că de restu’ mă apăr singur. Cât de imbecil să fii să tai cauciucurile de la mașina unei persoane doar fiindcă nu are aceeași părere cu tine ?!?!?! mă duce cu gândul la fanaticii/extremiștii religioși. Ce oameni cretini și limitati (aici la modul general care acționează ca exemplul de mai sus).

Părerea mea: luați TOȚI câinii de pe străzi și în adăposturi cu ei, spre adopție. Dacă nu sunt bani… ia-i TU acasă. Aaaaaa nu ai posibilitatea?… Atunci ce propui? Toți știm să arătăm cu degetul, dar soluții ioc. Ca și o ultimă soluție, EUTANASIEREA lor nu e tocmai atât de rea pe cât pare dacă efectiv NU AI ALTĂ POSIBILITATE. Să nu mai fie pe străzi și toate-s bune și frumoase.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.