Faceti-va poze multe

desi am plecat de la premiza ca voi face un post amuzant, voi face un post “de corason`”. Vazand poza asta :

, m-am gandit automat “Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc” [si asta in sensu bun, nu cum a cantat 3 Nord Vest]. Ei bine, eu spun ca sa iti faci poze cat de des poti cand faci ceva interesant, cand mai iesi cu prietenii, cand mergi la bowling/biliard/dart/piscine/stranduri/munte/excursii/squash etc etc. Cand te plictisesti, deschizi frumos folderul POZE si incepi sa iti amintesti cum te-ai mai distrat tu atunci tralala, si te gandesti unde sa faci urmatoarea escapada. Sigur, la toti ne vine randul sa lucram si sa ne ia chiar foarte mult din timp insa, in timpul liber distreaza-te pana pici jos … ca sa nu regreti mai tarziu sau sa iti zici “ba ce fraier am fost ca nu m-am dus”. Imbratiseaza fiecare oportunitate, calatoreste cat de mult poti si distreaza-te la MAXIM … da MAXIM am zis ! :))

pozele reprezinta un excelent promotor de flashback-uri DAAAR, sigur daca ai la indemana si o camera de filmat nu ezita pentru ca … nu vei regreta.

cu riscul de a ma auto-narcis-iza [nu cred ca exista cuvantu`] am apasat pe butonul PUBLISH , si iata-te pe tine citindu-mi articolul !

Facebook comments:

2 Responses

  1. Manuel says:

    E bun sfatul. Tot mereu zic ca trebuie sa imi fac poze, chiar daca nu ies bine in ele. La batranete, cand voi avea alzheimer, macar pozele vor fi cu mine. Ne asteapta un viitor stralucit.

  2. slow says:

    daaa poze multa distractie…excursiile si toate iesirile cu prietenii sunt de neuitat merita sa faci poze ca sa ai o amintire…e cu adevarat frumos ca peste ceva timp sa te uiti la ele si sa-ti amintesti cat a fost de frumos.. insa cateodata pozele aduc si alte ganduri inafara de cele in care iti amintesti cat de fain te-ai distrat sau ce frumos a fost…eu cand ma mai uit la unele poze ma intristez deoarece stand si uitandu-ma atent la ele imi zic in sinea mea ca niciodata nu va mai fi asa cum a fost…cand cresti si te maturizezi nu mai sunt aceleasi distractii ca inainte si ti dor de cele din copilarie cand faceai tot felul de prostii :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: