Familia tradițională

FAMILIA – un cuvânt aparent simplu, dar cu greutate.

Cuvântul poate să aibă atâtea înțelesuri câte persoane calcă pe Pământ (ză planet).

Pentru mine FAMILIA mea e mama, e tata, e fratele, e soția ș.a.m.d, dar pentru altul, familia poate fi la început mama, mama sau tata, tata ș.a.m.d.

Ce vreau să subliniez e faptul că fiecare om decide ce și cum e mai bine pentru propria-i persoană și va proceda în consecință. NIMENI nu are niciun drept să intervină asupra deciziilor luate de persoana X. Vorba vine: Ce își face omul cu mâna lui se numește lucru manual. Atunci când persoana Y vine și începe să îi impună persoanei X cum să facă, avem o problemă gravă. Cea mai reprezentativă poză la care pot face referire ca să înțelegeți foarte bine la ce mă refer e:

conflict-and-violence-3-638

Și uite așa se nasc războaiele. Asta e doar începutul. De aici la ostracizare e doar un pas pe care cu siguranță persoanele “Y” de care vorbeam mai sus nu se sfiesc să îl facă.

Scoateți-vă capul din fund și dacă tot aveți timp liber pe mâini rezolvați PROBLEME.

Romania - familia traditionala

De poză, știu de aici.

Precum am spus la început, FAMILIA e un cuvând greu. Terminați cu prostiile și cu FAMILIA TRADIȚIONALĂ. Familia poate fi de un singur fel … FAMILIE!

Personal nu pot să descriu FAMILIA în câteva cuvinte, ci prin SENTIMENTE, EMOȚII, TRĂIRI. Sunt conștient că nu le zic atât de des pe cât mi-aș dori că îi iubesc, dar faptele mele reflectă mereu asta.

Sincer, o parte din mine se întristează când vede cât de limitați în gândire sunt unii oameni și ce probleme îi presează. Acestea sunt vremurile în care trăim, dar asta nu înseamnă că mă las purtat de val. MEREU voi sta drept și cu o gândire verticală. Când am ceva de spus, SPUN!

Un lucru e clar: Eu când vreau să fluier … fluier! :)

make love not war

Facebook comments:

1 Response

  1. 23/03/2018

    […] mai scris pe tema familiei tradiționale în 2017 (articolul e aici) și îmi susțin în continuare părerea pe subiectul […]

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: