Giratie Oradea ~ str. Nufarului, Meiului, Nojoridului

Asa a zis PRIMARIA ORADEA in 22 mai, asa zic eu azi. Video-ul l-am facut ieri daca nu ma insel dar nu am avut timp sa-l prelucrez. Am zis ca nu-i mai pun intro si outro ci il las asa cum e .. fara sunet pentru ca ar invata pruncii lucruri nedorite :)

Asa ca, mai jos veti vedea giratia provizorie din Oradea, pusa strategic la intersectia strazilor NufaruluiNojoridului si Meiului. Cea din urma e in curs de finalizare si cand lucrarile se vor termina, vom putea merge direct in Velenta … parca undeva in spate la Bunexim ajunge drumu, nu stiu exact. Ideea e buna .. nu mai ocolim prin Cantemir – Parcu Taranului – Razboieni.

PARERI?

Asa ca … asa e ACUM, abia astept sa va pun video cum va arata cand va fi gata totul!

video:

Facebook comments:

7 Responses

 1. adrian says:

  Da, halal giratie.Cei care ies de pe Nojoridului au ce astepta pana sa iasa, din cauza fluxului mare de masini care vin dinspre Cantemir. Sun putin care vin din Nufaru sa ia pe Nojorifului, plus ca colo mai tre sa ai grija si la tramvai, ca ala are prioritate.Si daca stai sa treaca el, blochezi sensul dinspre Cantemir catre Nufaru.Au vrut ei ceva dar nu prea a iesit. Le-a dat cu virgula.:))

 2. netics says:

  HAHHAHAHA, pe mine ma distreaza masina de gunoi si cum ii scutura pe gunoieri pe liniile de tramvai. Dub mix.

 3. Hathazi Francisc Ioan says:

  Acum 20 de ani cand tu umblai in carucior si bagai lapte din biberon tot asa se circula in aceasta intersectie, asa ca preferam semafoarele, de ce am revenit la idiotenia asta nu inteleg, asta e una dintre cele mai proaste idei, dar de asemenea idei nu duce lipsa Primaria, oricum Selina abia asteapta sa le puna in practica doar din asta traieste.Oricum masina de gunoi e deliciu Bogdan in tot clipul.

 4. w1z4rd says:

  vai ce urat au facut… urmeaza cozile si accidentele…

 5. Andrea says:

  nu înțeleg de ce nu a fost bine cum a fost … acolo chiar nu vedeam rostul unui sens giratoriu.

  • Hathazi Francisc Ioan says:

   Andrea nici noi, dar conteaza? stai sa vezi cand vor veni accidentele in lant cum vor da vina pe soferi, in orasul asta nu se face nimic pentru viitor doar pentru moment, nu au nici o idee despre ceea ce fac, dar muncesc, comisioanele trebuie incasate

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: