Google TV

Urmarind video-ul de prezentare al produsului iti dai seama de multe chestii. Cea mai importanta este ca a venit vremea in care nu iti mai faci programul dupa tv.

exemplu:

“Nu pot sta azi decat pana la 22 ca e la tv emisiunea XZY care imi place”. Am dat exemplu o emisiunea ca deja la Filme nu prea se mai aplica regula (traiasca torentele si cinema-urile).

Pur si simplu vei cauta pe TV ce te intereseaza, si aia vei urmari:

Pana acum cei de la Sony si Logitech vad ca colaboreaza cu google pentru acest proiect. Hardware-ul va fi incorporat in TV-uri, insa va fi disponibil si in varianta digi-box, cu siguranta pe hdmi.

Pagina oficiala a googletv e simpla: www.google.com/tv

Cu singuranta daca voi sti mai multe, va voi anunta.

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

  1. InterAnime says:

    Daca ei si din asta vor face vanzari … imi deschid si eu un google … ei tot ce fac oameni cumpara … ce idiotenie … eu oricand imi pot lega pc-ul la teevizor si bum “big screen” … si totul merge la fel de bine, nu imi trebuie sa cumpar “desktopul” lor ca sa il atasez la tv … pot si al meu … si mai bun, e cu softul meu !

  2. Jocuri says:

    Mie mi se pare o idee foarte buna, deageab spui tu ca legi calculatorul si etc… nu vei avea aceeasi claritate, viteza de accesare sauaceleasi performante, desktopul lor e special conceput doar pentru asta cu un soft special pentru asa ceva, nu intervin erori de sistem, virusuri si alte chestii de genul.

  3. Adrian says:

    Google lanseaza Google TV impreuna cu Sony si IBM. Lucrul asta se stia inca de prin primavara. Eu am citit despre asta aici : http://blog.avstore.ro/google-lanseaza-google-tv-803/

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: