Hai cu plata cu cardul peste tot

Un lucru practic e un lucru practic, asta e cert.

Dacă aş putea rezolva un lucru prin câteva click-uri din comfortul locuinţei şi nu printr-o deplasare care poate fi cu peripeţii (sau nu) l-aş face!

În cazul meu, comoditatea primează cu cei menţionaţi mai jos:

1.Furniziorul telecom de tv/net/tel mobil RCS&RDS
– platforma online e https://digicare.rcs-rds.ro/ – poţi printre altele vizualiza/descărca/achita factura fiscală;

2.Furnizorul de energie electrica ELECTRICA
– platforma online e https://oficiulvirtual.electricafurnizare.ro – poţi printre altele vizualiza/descărca factura fiscală ca ulterior să o achiţi din homebank;

3.Dările către stat (impozite şi taxe) via Primăria Oradea
– platforma online e https://globalpay.ro/

4. Rate la credit imobiliar ING
 platforma online e homebank.ro

Ca să fie cercul complet, cred că mai lipseşte să plătesc asociaţia remote şi m-am scos. Ăsta e singurul lucru pe care nu îl pot achita fără să mă deplasez şi să interacţionez forţat cu vecinii :)

În materie de dovezi de plată nu îmi faci griji.  În funcţie de acţiunea pe care o întreprind fie primesc mail de confirmare + dovada aferentă sau pot scoate oricând un extras de cont de la bancă prin homebank.

Aşa face Mortu … Fii ca Mortu!

Dacă nu vrei să fii ca Mortu stai la coadă că viaţa-i lungă :)

Plata-cu-cardul_new

Facebook comments:

8 Responses

 1. Marius says:

  La electrica se plateste comision? Parca da… nu?!

  • Mortu says:

   Niciodata nu am platit comision. A se nota,platesc din homebank ING.

   • Marius says:

    Am si eu homebank, o sa testez 1,2 luni sa vad. Tu esti titular la electrica?!

    • Mortu says:

     Da eu sunt.
     Poţi să îţi faci cont pe oficiul virtual dacă ai o factura la îndemână. Îţi trebuie doar Simbol Variabli şi Cod ATM. Le ai sus centrat pe factura fiscala :D

    • RDragos says:

     Si daca nu esti tu titular, iti faci contu in oficiu virtual, si atasesi in el contractul titularului fara nicio problema. Eu am 2 contracte in cont, adrese si nume diferite, unul din oradea si unul din fagaras

 2. Razvan says:

  Salut Bogdan,

  Atentie mare la aceste plati, o spun din proprie experienta, anul trecut 23.07.2015, am fost victima unei fraude bancare. Eu foloseam acest sistem de a-mi platii toate facturiile, impozitul, cumparaturi online, etc de mai bine 7 ani, pana cand din contul meu un “hacker dibaci” m-a lasat cu o lipsa de 4700 lei. Chiar daca la maxim 2 ore decand am depistat ca respectivul facea tranzactii catre UK, deci am anuntat banca sa-mi blocheze cardul dar tranzactiile nu au putut fii oprite…Binenteles am urmat procedura legala, plangere banca + politie iar in clipa de fata am ramas cu o gaura din suma totala de 253 lei, bani pe care nu o sa-i mai vad niciodata. SFAT: Este lejer, usor si fara comision(majoritatea tranzactiilor) sa faci platiile de acasa din fata unui laptop dar nu folosi cardul principal unde-ti zac economiile stranse, ci altul pe care-l alimentezi cu sumele dorite.

  • Mortu says:

   Aici îți dau dreptate. Chiar dacă am un card principal, de regulă în contul acela țin bani puțini. Am alt cont unde vorba vine “e grosu” :)

 3. Norbert says:

  http://s11.postimg.org/s2i30o9wj/aaaa.jpg

  Cred ca imaginea de mai sus explica tot :) .
  Bookmark-urile mele.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: