HBO HD, Digi Film HD si Super one HD

Hei, voi care aveti cablu tv de la RDS, daca nu stiti va spun eu ca s-au introdus posturile : HBO, Digi Film si Super One in HD. Daca aveti decodorul HD, dati o setare implicita din Meniu -> Setari -> Setare implic. si cei care aveti tunere incorporate dati o noua scanare. Eu am tuner incorporat, imi merge Digi Filmul in HD , pe Super One si HBO imi apare “semnal demodular” … ca pe multe posturi pe care le-am cautat in format digital. Nu imi fac griji, stiu ca in mod normal nu ar trebui sa le receptionez asa ca ma conformez. Daca aveti decodor SD, nici sa nu va sinchisiti ca oricum nu va merge hd.

eu va zic doar pentru Oradea acum, pentru restul … nu bag mana in foc, dar sigur se vor introduce. Takes time …

spor !

Facebook comments:

11 Responses

 1. Gabokill says:

  digifilm HD e liber pana la 1 martie, de aceea merge. Celelalte doua sunt codate

 2. mar says:

  DA . Confirm
  Merge Digi Film si la Medgidia/Constanta pe Tv cu Tuner Digital de cablu DVB-C.
  Eu sunt abonat si la Hbo si Extra da degeaba ca am receptoare SD asa ca nu vad Hbo HD si nici SuperOne HD. Ce naiba nu le lasa la liber daca nu au receptoare sa dea la toti care vor. Eu mai si platesc Extra si Hbo si CineStar si degeaba ca nu vad HD toate.

 3. Mortu says:

  da, cand vine vorba de posturile HD, prin receiverul SD nu le vezi. Acum, cu noul soft nici nu le mai vezi in lista de programe.

 4. mar says:

  Da. Ai dreptate inainte apareau in lista la cautare. Acum dupa upgrade nu mai apar nici in lista de programe. Stiu ca o sa ziceti ca oricum apareau degeaba ca nu le vedeai pe sd, dar in realitate mie imi era folositoare functia pentru ca stiam cand sa dau cautare la TV. Lucru aiurea sa dai cautare fara rost la tv, deoarece trebuie sa rearanjezi canalele ulterior si asta iti poate lua ceva la 100 de canale. Asa ca acum urmaresc forumurile ca sa stiu cand sa dau cautare pentru canale noi. Spre exemplu noul canal DigiFilm l-am prins dupa ce am citit aici de el.

 5. Milu says:

  Merge si la Galati.

 6. Gabokill says:

  De ieri 14.10.2011 Super One e codat. Stie cineva in ce pachet a fost introdus, ca pe site nu apare inca nimic?

 7. Mortu says:

  @Gabokill – postul SUPER ONE si-a modificat intervalul in acre ruleaza. Atat pe analog cat si pe DIGICABLU el ruleaza in intervalul 01 – 05 dimineata!

 8. FLORINET says:

  IN GALATI HBO HD,DIGIFILM HD,SUPERONE HD,SE VAD LA LIBER DIN 8 IUNIE 2012.ASTA DACA AVETI UN TV DESTEPT DE ARE DECODOR INCORPORAT

Comentezi !?