Ierarhia la boschetari

Nu e nici prima oară şi cu siguranţă nu va fi ultima oară când văd bătăi între boschetari.

Când toţi sunt pepenei te apucă râsu să-i vezi certându-se pe diverse subiecte.

De exemplu, în cursul zilei de Duminică am avut un show în staţia de tramvai Piaţa Cetăţii.

Erau 4 boschi` şi 1 boschetară. Toţi erau alcolizaţi doar că tanti boschetară s-a dus de acolo când au început ăştia să se certe.

Totul s-a întâmplat ca în filmele cu proşti fără nici un fir logic. DECI avem aşa (toţi peste 50 ani):

Boschi1 care se pare că ar fi peste toţi (el era miezu, se băga între toţi şi le-a dat la toţi câte una fără să primească înapoi nimic)
Boschi2 care în primă fază a fost agresat de Boschi1
Boschi3  care în primă fază a contribuit la şifonarea lui Boschi2
Boschi4  care a stat la o parte şi a privit cu sticla de 2L de bere în mână. (a intervenit mai târziu şi el)

Bun, acum că îi avem pe toţi firul poveştii e cam aşa:

Când am ajuns în staţie cu Anuţa ăştia se certau de zor pe “peron”, feriţi de ploaie. Eu cu Anuţa stăteam sub umbrelă, liniştiţi + mai erau încă 1 băiat şi 2 fete lângă noi care stăteau şi ei sub umbrelă. Din câte mi-am dat seama se certau pentru ceva bani şi băutură ca mai apoi să se certe din cauza că X l-a atins pe Y.

Boschetaru1 (ţinut fiind de Boschetaru3) l-a şifonat puţin cu vreo 2-3 pumni pe Boschetaru2 în timp ce îi tot zicea să ia mâna de pe el.
Boschetaru 1 s-a pus apoi pe bancă la privit.
Boschetaru2 s-a enervat şi l-a luat în şuturi pe Boschetaru3(care în fond încerca să aplaneze problemele).
Boschetaru3, nervos, şi-a dat jeaca şi ciupilica jos şi le-a aruncat pe jos (afară ploua deci .. în baltă). Aici a fost amuzant că Boschetaru2 era mai micuţ şi gras pe când Boschetaru3 era înalt şi slab (leţ style). Îl fugărea prin staţie de numa.
După ce au obosit au revenit unde erau şi restu şi Boschetaru1 l-a ţinut pe Boschetaru2 să îl lase în pace pe Boschetaru3.
Boschetaru4, care până acum privea toată faza s-a legat de Boschetaru3 şi l-a altoit şi el puţin.
După aia s-a luat iară Boschetaru2 de Boschetaru3 şi Boschetaru4.
A venit tramvaiu şi am pierdut finalul dar se pare că erau toţi acolo în staţie lângă bancă vorbind pe un ton mai ridicat dar la cât de apropiaţi erau zici că era “group hug”.

N-am mai înţeles nimic. Mi-am dat seama că au primit fiecare câte o bucată, două, trei de la persoane diferite (cu excepţia lui Boschi1). În primă fază se apărau unii pe alţii ca mai apoi s-au la bătaie toţi, pe rând. Relatarea de mai sus este un SUMAR că am pierdut de câte ori şiru :)

Că tot discut despre boschetari cred că nu e unu` mai celebru decât Rambo de Oradea. Nu trebuie neaparat să îl vezi că îl simţi de la depărtare.

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. Mannius says:

    Cel mai celebru om al străzii din România cred că este Bruce Lee din Gara de Nord București. Deși locuiesc în Oradea, nu am auzit de acest Rambo. La noi în zonă avem doar vreo 3 cetățeni mai amărâți care umblă pe străzi.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: