Impozit pe orice

Iarăși politicienii noștri mult “adorați” de populație vor să schimbe legea și să ne bage pe gât o grămadă de taxe și impozite începând cu 2014. De parcă nu avem destule. Multe sunt INUTILE, sau le plătim de 2 ori dar sub forme diferite.

Mă tot întreb oare cât va rezista românu’ să fie călcat în picioare de niște oameni care, aparent, după bunul lor plac dictează ce să fac eu cu banu’ meu. Nu e suficient cât dau deja la stat, mai trebuie să mă pârlească de încă câteva zeci de lei.

Evident că lucrul ăsta atrage după sine NOI SCUMPIRI la anul (gaz, alimente, carburant) și cică salariul minim va ajunge în luna iulie 2014 la 900 lei.

Mereu fac referire la standardul european când e vorba să ne mai bage câte o taxă sau un impozit pe gât, dar dacă tot se bagă pe terenul ăla, să se uite raport muncă/plată și atunci să facă comparația din nou. N-aș avea nici o reținere să plătesc de exemplu taxa de drum în Germania unde banii care se dau pe taxa de drum chiar ajung în drumuri!

Am tras cu ochiul și peste majorarea amenzilor rutiere care de asemenea se vor majora din 2014  – vezi aici.

Degeaba crești minimul pe economie dacă crești și restul … e ca și cum ai sta pe loc. Chiar nu vede nimeni cât de aiurea e toata treaba?

Să-l ascultăm pe Unguru Bulan puțin, are ceva de zis pe tema asta:

Facebook comments:

4 Responses

 1. joe says:

  Si ce daca. Eu zic sa protestam in continuare pentru Rosia Montana :))

  • Mortu says:

   Nu zic că nu e important și Roșia Montană dar atenția publicului și a națiunii e ușor manipulată. Mereu a fost așa și din păcate mereu va fi așa.

 2. Spardi says:

  Ce??? What???

  Adica eu cumpar din magazin var, ciment, nisip, etc sa construiesc un gard cu TVA, si pe urma sa platesc impoZit pe el? Ca ce chestie???

  Sincer, ne meritam soarta. Toti cei care au votat miZeria asta de usl(uniunea sugacilor liberali) trebuie pusi la perete si executati fara mila.

  O tu tara scumpa rumania.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: