ING HomeBank şi Digi Mobil

Nu este o noutate faptul ca nu se primeşte sau se primeşte cu întârziere SMS-ul de autentificare în Home Bank.

Pe forumuri am observat că mai mulţi utilizatori întâmpină probleme pe partea asta.

Nu doresc să trec pe digipass, fiindcă asta ar însemna cost suplimentar pentru mine (+ digipass de cărat). DAR doresc ca autentificarea de pe mobil să fie posibilă fără SMS-ul de confirmare. Se poate asta, trebuie să fie mobilul “trusted device” la ei şi s-a rezolvat !! Autentificarea se va face de pe acel dispozitiv doar prin user/pass. Aşa au mai mulţi prieteni.

Dat fiind cele spuse mai sus am trimis către ING o solicitare de a-mi permite înregistrarea dispozivitului ca fiind unul “trusted”.

Răspunsul a venit după 7 zile însă am impresia că mailul meu a fost lecturat fugitiv fiindcă nu s-a menţionat nimic de solicitarea mea ci doar de faptul că este o situaţie cunoscută şi se lucrează la remediere.

reply ING

Mă bucur că se lucrează, dar am fost nevoit să le dau reply în care să solicit încă o dată ce am solicitat din primul mail.

Desigur, mă voi adresa şi pe twitter, fiindcă observ că fac treabă bună şi sunt activ prin intermediul platformei de micro-blogging.

Pentru @ing_ro – Aş aprecia dacă aş primi un răspuns mai prompt şi la obiect din partea voastră. Dacă este nevoie de serie IMEI telefon sau MAC etc. vă rog să le solicitaţi, astfel încât să nu mai întâmpin dificultăţi în accesarea HomeBank.

Consider că doleanţa mea este una foarte realizabilă din partea lor. Doar să fie receptivi în a ajuta clientul.

Menţionez că pe tema asta am apelat o singură dată la Relaţii Clienţi ING, unde mi s-a comunicat că se cunoaşte şi se lucrează la remediere.

 

Facebook comments:

7 Responses

 1. Mortu says:

  Am fost sunat din partea ING şi vă mulţumesc pentru operativitate (@ing_ro) din păcate soluţie nu este.
  Sistemul decide când un dispozitiv poate fi considerat ca “trusted” şi nu se poate interveni nicicum. Eu de când folosesc HomeBank nu mi s-a solicitat aşa ceva. Asta e … iau pauză forţat de la HomeBank şi mă descurc eu cu multimatul din ING Nufăru.
  Din partea mea o bilă neagră şi dacă nu mă înşel e prima pe care le-o dau de când sunt clientul lor.
  Am o problemă şi problema nu mi-a fost rezolvartă fiindcă tot nu mă pot loga.
  Îmi rămâne să aştept rezolvarea problemei ING – Digi Mobil fiindcă nu am de gând să schimb banca pentru atât (şi nici operatorul).

  • Emanuel says:

   Ca sa primesti sms in reteaua digi cand te loghezi prin parola, seteaza manual telefonul in roaming national (vodafone) si o sa-ti ajunga toate sms-urile care le-ai solocitat pana acum dupa care incerci sa te loghezi ca sa-ti vina si ultimul sms

  • Mortu says:

   Ştiam de faza cu trecerea în RN dar pe mine unu nu mă ajută :( şi oricum nu e o soluţie să mă trec pe RN de fiecare dată. Ar fi fost prea frumos să mă adauge cu telefonul ca “trusted” şi eram cel mai mulţumit client.
   În Oradea este semnal DIGI şi nu pot trece pe RN. În judeţ pot trece.

 2. PaCaTeL says:

  Eu am in plan sa ma trec de pe ING pe Banca Transilvania, am sunat de 2 ori la INg relatii clienti si am fost mintin, cand am mers in office mi s-a spus altceva, cand am sunat sa clarific situatia din nou am fost mintit si cand le-am zis ca din office mi s-a spus asa a inceput sa schimbe mesaj ca probabil am inteles eu gresit…..deci au inceput sa nu mai fie seriosi.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: