Internet 4G GRATUIT şi fără limitare la DigiMobil

Veste bună pentru abonaţii DIGI care au telefoane 4G compatibile cu 2600 TDD.

Începând de azi şi până la finele anului beneficiaţi GRATUIT şi fără nicio limitare de internetul 4G.

Digi oferă deja telefoane compatibil 4G TDD 2600 ce pot fi cumpărate şi în rate iar preţurile sunt mai mult decât accesibile. Pentru a vedea lista completă de telefoane CLICK AICI şi în stânga puneţi filtru pe 4G Digi Mobil (TDD / 2600 MHz / banda 38).

“Strategia companiei pe segmentul de telefonie mobila a fost bazata inca de la inceput pe dezvoltarea retelei pentru a le oferi clientilor nostri acoperire buna, dar si viteze mari de transfer pentru traficul de date mobile de care acestia au nevoie. Investitiile noastre din ultimii ani in reteaua Digi Mobil ne permit sa le oferim acum utilizatorilor nostri un pachet generos de beneficii: convorbiri si internet mobil nelimitate, viteze mai mari de acces, dar si echipamente corespunzatoare. Vom continua in acelasi mod in care am inceput, astfel incat sa raspundem rapid la nevoile de comunicare ale clientilor care au incredere in serviciile companiei.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Digi 4G

4G e deja în: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara şi până la finele anului se vor alătura încă 15 oraşe: Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj, precum si Valea Prahovei si zona turistica Brasov.

pam pam

sursa: Comunicat de presă RCS RDS

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.