Istoria combustibililor fosili in 6 minute

Clipul este unul gandit bine, te face sa realizezi cat de mult abuzam de planeta asta si te face sa te gandesti oare cat ne mai suporta.Perioada care ne e prezentata este de acum 300 de ani pana in prezent si ne este spus adevarul verde-n fata: combustibilii sunt pe terminate si trebuie sa ne gandim la alternative rapid. Ce va fi in viitor ? Ei bine eu nu`mi bat capu, o sa las o persoana care stiu ca va fi capabila sa gestioneze situatia mult mai bine decat as putea-o eu acum: Mortu din viitor.

am si captat momentul preferat din clip, si asta e :

si clipul:

sursa : hotnews.ro

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

 1. doddo says:

  fratilor! intotdeauna a existat un BUGGIE MAN. o sperietoare. acum e “ecologia”. hai mai lasati-ma cu rahaturile astea. ce-mi pasa mie ca peste 50 de ani o sa sufere oamenii de boli de plamani. eu n-o sa mai exist.

  dupa cum ziceau si metallica: “gimme fuel, gimme fire, gimme that wich i desire!”.

  traiasca motoarele cu ardere interna, traiasca PET-urile, traiasca CET-urile.

  gogoasa cu energiile alternative este alimentata de cei care AU BANI de cheltuit si nu mai au pe ce sa cheltuie.

  mai exista petrol pentru cateva zeci de ani. carbune la fel. gaz metan la fel. asa ca sa nu ne facem probleme.

  auzi la ei sa sustinem 7 mld. de oameni si sa pastram acest numar al populatiei. de aici e doar un pas pana la “teoria constipatiei”. suporterii acesteia vor zice ca “corporatiile” (cacofonie intentionata) ne omoara cu medicamente si alimente. ca “cataclismele” (o noua cacofonie) cum ar fi tsunami-uri si cutremure au fost provocate de catre cineva EXACT pentru a pastra numarul populatiei…

  hai sictir! e un video de tot rahatul DOAR prin concluziile pe care le trage.

  e vina noastra ca in 200 de ani am evoluat cat nu am evoluat in SUTE DE GENERATII inainte (impiedicati fiind de biserica)?

  mortule, nu ma asteptam la o astfel de propaganda din partea ta. te stiam un baiat cu capul pe umeri si ancorat in realitate.

  forza dinamo!

 2. avram says:

  interesant clipul…acuma fiecare crede ce vrea…daca mai exista petrol sau nu asta nu se stie pentru ca nu se vrea sa se stie…si de la tv sau din clipuri de pe net eu nu mai cred nimic pentru ca toate sunt facute ca sa iti spele creierul

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: