Iti mai aduci aminte ???

si nu imi parea deloc rau daca vremurile nu se schimbau !!!!

Facebook comments:

5 Responses

 1. Jorjette says:

  ?ntr-adevăr, au fost momente de pomină pe care le păstrăm ?ncă ?n noi, dar trebuie să vedem şi partea frumoasă a lucrurilor actuale.Păcat că foarte mulţi ?ncă nu reuşesc să se bucure de ceea ce ne oferă viaţa. Momentan Rom?nia este ţara tutror posibilităţilor, pe c?nd altele plutesc ?n legi care nu le dau oamenilor posibilitatea de a face prea multe alegeri…?n loc să se bucure, cei mai mulţi nu fac dec?t să se pl?ng sau să ?nvinovăţească pe alţii de modul ?n care ?şi percep propria realitate.
  A fost frumos şi atunci, e frumos şi acum.

 2. Alexei says:

  era mai frumos atunci, eu am aparut la sfarsitul anilor 80 si tot m-am bucurat de ce-a mai mare parte din ce era atunci. Si eu am jucat mario, ascunseleas, hotii si vardistii sau cum ii zicea, in fiecare zi jucam fotbal, desi nu mi-a placut niciodata dar eram toti prietenii si ne distram dar acum dau faliment producatorii de mingi de fotbal in schimb prospera astia cu servere de cs! Pe atunci nu te filma nimeni cu telefonul si te punea pe net sa te faca de ras si copii chiuleau de la scoala sa se duca in parca nu sa se duca acasa ca au un joc de terminat! RESPECT!

 3. Jorjette says:

  Astea sunt vremurile, ce sa faci…se schimba de la o generatie la alta…evolutie in anumite domenii,involutie in altele si tot asa, trebuie sa cream acest echilibru, si asta ca sa ne putem bucura de viata asa cum e ea.

 4. Carmen says:

  Azi am descoperit blogul tau si implicit acest post. Incredibil ce copilarie frumoasa am avut noi….si vom ramane cu amintirea ei…macar aceea nu ne-o poate lua nimeni. O surpriza placuta acest blog…

 5. Lucianu says:

  A ratat cateva :)) Sucul ala verde KIWI si jocul ala pe foaie cu patratele BISCUITE =)
  Dar ce n-as da pe o guma turbo deaia cum era pe vremuri … :) un DANUT(z), un croisant cu ciocolata (primu model) nu mai stiu cine il facea nu kktu de 7days care a venit dupa.
  Jucam MATZA si TUPU pana seara iar acum am ajuns sa STAM PE SCAUN in fata CALCULATORULUI! NASOL foarte NASOL

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: