Mama, s-au dus farurile la naiba

Dap, m-am hotarat sa merg azi in service cu masina dintr-un motiv simplu:

S-au blocat farurile destul de sus, si daca stateai cam la 5 10 metri de masina, batea peste tine lejer. Va dati seama ca ma blitau toti de pe centura cand circulam noaptea, ca ii orbeam. Am fost sa le reglez, ca pare ca nu vroiau sa raspunda la comenzi de reglaj si nu mare mi-a fost mirarea ca le-a reglat manual pana la urma. S-au dus motorasele, sau ceva electric pana la comanda de pe bord, misterul va persista o vreme pentru ca nu am avut timp sa o las in service pt mai multe investigatii.

Saptamana ce vine, o voi duce iarasi pentru a verifica clima / dezaburirea cu care am observat ca am o mica problema. Vorbind de dezaburire, daca ventilatoarele nu sunt la maxim, nu dezabureste parbrizul nici sa-l futi iar cand vine vorba de clima bizonica pe care o detin nu baga cum vreau eu sa bage si la inceput e un miros puternic, si nu e deloc placut. Voi merge sa se uite la ambele sisteme si sa faca depurificare sau cum puii mei se numeste, ca am citit pe forumuri ca nu e tocmai sanatos aerul ala imputit de la inceput.

Si cu asta mi-am ocupat eu timpul inainte sa merg la servici pe 13, ca am schimbat tura sa ma duc cu masina in service. Incepand de maine si pana vineri lucrez de dimineata pana la 17.

Facebook comments:

You may also like...

5 Responses

 1. Chsy says:

  “…si daca stateai cam la 5 10 metrii de masina, batea peste tine lejer..” avioanele sau extraterestii nu te bliau?:))

 2. Bogdan Epureanu says:

  Da’ ce masina ai de se duc toate asa in serie? :))

 3. Mortu says:

  @chsy inca nu, da acum e ok :D
  @Bogdan epureanu – am peugeot 407 din 2007

  Nu prea am istoric la ea aproape deloc, si e bine sa fac eu incet incet tot, si ce tre schimbat, schimb.

 4. wassupady says:

  mortule, daca ma intrebai inainte, iti ziceam din start: FARA PEUGEOT! :) eu m-am saturat de el pana peste cap. Inafara faptului ca motorul e singurul si unicul lucru de calitate la ea, restul…

  Apropo de climatizare, vezi pe unde si la cine mergi sa o rezolvi. Iar cu mirosul acela e din cauza bacteriilor care se aduna pe teava. Sunt tot felul de chestii pentru asa ceva, si eu am incercat diferite metode, pana si la metoda cu ultra-sunete. Eu fac un incarcat de freon cu 80 ron, asta comparabil pentru tine, daca te avantajeaza sau nu, sa imi spui.

 5. Mortu says:

  Ceva de genu parca mi-a zis si domnuL Vasile unde ma duc eu (Autocit). Cred ca sapt ce vine o sa fac si lucru asta, o sa vad eu si o sa iti zic care ce cum o fost:D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: