[Marș Oradea] Iarăși despre familia tradițională

Sâmbăta asta la 2 jumatate în Piața Unirii din Oradea Coaliţia pentru Familie  organizează o nouă adunare publică pentru a cere modificarea articolului 48 din Constituția Romaniei.

De pe bihon.ro:

“Scopul organizatorilor este acela de a obţine definirea familiei în accepţie tradiţională creştină, adică formularea: “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.”

Actualmente, articolul 48 spune așa:

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.

(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Nu trebuie să fii geniu ca să vezi cât de limitați sunt oamenii în gândire.

Am mai scris pe tema familiei tradiționale în 2017 (articolul e aici) și îmi susțin în continuare părerea pe subiectul ăsta.

Scoateți-vă capul din fund oameni buni. Sincer, nu cred că vă mănâncă atât de tare în cur de cum aleg alții să își trăiască viața asta efemeră iar dacă vă mănâncă vă recomand un proctolog bun ;)

conflict-and-violence-3-638

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.