Mihai

Mereu se întâmplă ceva interesant cât timp alegi să mergi pe jos. La fel s-a întâmplat şi astăzi dimineaţa.

Tranzitam Parcul 1 Decembrie din Oradea şi de regulă dimineaţa sunt mulţi care îşi scot patrupedul să îşi facă nevoilee. În cele câteva minute petrecute în parc am observat 2 întâmplări:

1. O pufoşenie mică, albă tocmai şi-a lăsat ADN-ul în iarbă şi stăpâna a avut grijă să-l felicite pentru reuşită după care s-au făcut nevăzuţi. Stăpâna în cazul acesta a fost o bătrânică sărită de 60 de ani. De obicei atrag atenţia persoanelor care sunt nesimţite dar acum pur şi simplu eram prea zen să îmi pun capu` cu tanti în cauză.

2. Întâmplarea care mi-a adus un zâmbet pe buze i-a avut ca protagonişti pe un câine draguţ din aceeaşi rasă ca UNDERDOG şi stăpâna lui (o doamnă undeva pe la 40 de ani). Câinele a plecat teleleu prin parc şi fiindcă stăpâna stătea să plece se aude dintr-o dată: “Mihai, hai la mama”. Am rămas mut. Mă uitam după vre-un copil mic dar nici vorbă. Beagle-ul a luat-o spre săpână ca un glonţ şi au plecat împreună mai departe.

Aia da nume de câine, Mihai.

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. adilabos says:

    In țările spre al căror nivel de dezvoltare tot tindem si noi de 25 de ani si încă mai avem cel puțin pe atât o chestie de genul celei de la punctul 1 aduce fericitului/fericitei posesoare de patruped o amenda de peste 100 de euro. La noi cățeii zburda fericiti printre ADN-ul confratilor. P.S. Buna asta cu ADN-ul :)

    • Petre says:

      “In țările spre al căror nivel de dezvoltare tot tindem si noi ” amenda e pentru lasarea noroacelor pe trotuare, zone de promenada … daca se intampla pe iarba, spatiu verde, nu prea are nimeni nici o treaba.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: