mortu bun la toate [oftalmologul din mine]

Sa fii bun la ceva e o arta, insa sa fii bun la mai multe lucruri ai nevoie de creativitate si vointa. Mie imi place sa cred ca sunt bun la toate, ma adaptez foarte repede aproape oricarei situatii si invat destul de repede. Cu tinutu minte am eu probleme … in rest nu mi`s defect :-)

Acum, pentru ca ieri la munca mi-a cazut o puţă de la ochelari (o sa va arat exact pe poza de mai jos) m-am gandit sa ma duc la Optinova sa se uite la ei sa mi-i repare insa s-a produs un miracol: mi-am amintit ca am avut in generala ochelari de tocilar (prin clasa a VIII-a era daca bine imi aduc aminte.) M-am pus sa ii caut prin casa si am “imprumutat” puţa respectiva si pac ai mei sunt buni de folosit. Era vorba de surubelul care tine “chestia” din mijloc, care vine pe nas (pusca mea, mai bine de atat nu cred ca pot explica … dar va arat pe poza =)) )

ok deci, in stanga avem ochelarii mei de om destept si in dreapta avem ochelarii mei de tocilar din generala :

Eu mi-s mandru de mine, am economisit ceva banuti :-)

Facebook comments:

4 Responses

 1. Andrei - Pizza Nufaru` says:

  De obicei asemenea operatiuni se efectuiaza gratuit :))
  Insa felicitari, ” omul bun la toate ” – vorba lui Cheloo – Daca eram …

 2. Mortu says:

  Andrei, peste tot unde am fost nu am primit nimic gratis si nua, de aici conceptia mea: daca vrei sa fie ceva facut, si nu faci tu lucrul acela … gratis nu e.

  I stand by my belief

 3. Slow says:

  :)) buna treaba.. de obicei romanu’ este inventiv si bun la toate…gratis…nu prea…ca la noi si daca e gratis tot trebuie sa dai o mica atentie ca daca nu te injura

 4. DingoDogg says:

  mortu.eu – da mejor. Guardar va!
  Have a nice day

  DingoDogg

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: