Mortu sau altceva ?!

Răspunsu e în FUNDul articolului.

Traba e simplă: În cursul zilei de ieri (şi nu numai) mă rodea pe mine un gând să îmi fac un domeniu “normal” că deh … MORTU.

Am întrebat o mână foarte strânsă de prieteni ce părere ar avea şi o parte au zic că ar fi bine-venită schimbarea, o parte din contră. M-am gândit la modul foarte serios să îmi iau un domeniu făcând jocuri de cuvinte cu numele meu real dar în cele din urmă am renunţat la idee.

DE CE ?!?!

Ei bine, cum a zis şi “nu zic nume dar se va simţi”: “MORTU e un brand, din 2007 şi până acum … să schimbi direcţia ar fi ca şi cum ai începe de la 0”.

Îi dau dreptate. Nu mi-a fost uşor să ajung unde sunt acum şi chiar am avut la un moment dat domeniu vaidabogdan.eu dar parcă nu eram eu când scriam acolo; simţeam că nu mă caracteriza nimic din conţinutul pe care îl adăugam.

Cu ocazia asta, am modificat puţin pagina DESPRE MINE, vă invit să o citiţi. Am adaugat şi răspunsul la o întrebare existenţială. De ce Mortu ?!

Je (varianta “o idee mai slabă”):

Mortu

 

P.S. Articoul ăsta e mai mult pentru mine; mă bucur că l-am scris şi că m-am descărcat puţin.

FUNDU` ARTICOLULUI: P.S.2 MORTU … normal că MORTU !

Facebook comments:

7 Responses

 1. Petre says:

  Am inceput cu D-Petre.ro iar apoi am facut si petredalea.ro si acum aproape ca-mi pare rau ca m-am complicat asa ca ai luat decizia buna.

 2. Cristi says:

  Ai luat decizia corecta. Ar fi fost pacat sa iti bagi ceva intr-un lucru la care muncesti din 2007. Plus ca domeniul tau e scurt si foarte usor de tinut minte. Te prinde. :)

 3. Andreea says:

  Poate te gandesti sa-ti inregistrezi brandul :)

 4. Miri says:

  Vezi ca n-ai intrebat pe CEI MAI BUNI PRIETENI! :))

 5. Ramai la Mortu bre. Poti pune ca titlu Bogdan Vaida si ala-i.

 6. LeNoR says:

  Stay dead, ca sa zic asa :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: