Nebunia Black Friday eMAG

  1. Să vă ţineţi bine pentru că azi / mâine veţi fi bombardaţi de retarzi care vor face orice doar să dai click pe link-ul lor de afiliere (eMAG îndeosebi);
  2. Mint cu neruşinare că au catelogul de reduceri complet sau mai ştiu eu ce bălării (la un google search vezi cum apar ca ciupercile după ploaie) doar ca să vă prostească.

Nu cădeţi în plasa lor. E doar foame de bani.

Luaţi-vă o bere şi aşteptaţi cuminţi. Din experienţa anilor trecuţi pentru mine personal nu merită să mă trezesc cu noaptea-n cap pentru a lua un produs cu X% mai ieftin. Mi-a ajuns. O să intru şi eu pe la vreo 9 înainte să intru la lucru (asta dacă o să îi dea drumu` pentru că …. şi asta e dilemă mereu).

Ce este un link de afiliat şi de ce vor ăştia cu disperare click-ul vostru?

Easy! fac bani din nimic.

Practic dai click pe link, cumperi ceva de pe site şi deţinătorul link-ului primeşte ca bonus “că te-a recomandat” X % din sumă. De regulă sumele sunt mici 1,2,3,4,5% dar se adună.

Niciodată nu am fost mulţumit de comisioanele generate în perioada Black Friday pentru că de regulă le reduc la 1% :) aşa că nu are rost să mă stresez. Drept urmare am doar 2 banere pe site (cel de sus şi cel din sidebar) + probabil mâine voi face o postare pe facebook cu link afiliat. Atât!

Amintiri:

emag DOWN de black friday

Facebook comments:

Comentezi !?