Noile abonamente Digi Mobil Avantaj

Începând de astăzi, 09.12.2015, au intrat în ofertă noua configuraţie de abonamente care înlocuiesc gama Digi Mobil Complet şi anume: Digi Mobil Avantaj.

Detalii:

 1. Se contractează obligatoriu cu telefon [în majoritatea cazurilor GRATUIT];
 2. Perioada contractuală este de 24 de luni;
 3. Ai posibilitatea să alegi între 3 configuraţii: Digi Mobil Avantaj 2Digi Mobil Avantaj 3, Digi Mobil Avantaj 5;
 4. Minutele incluse in abonamentul ales (200 / 300 / 500) pot fi folosite atât în plan naţional cât şi în plan internaţional. Dacă depăşiţi minutele în plan naţional, la modul general veţi fi tarifaţi cu 0.0124 euro/minut (1.24 eurocenţi) atât către reţelele fixe cât şi către mobile;
 5. Indiferent de abonamentul Avantaj ales aveţi incluse 100 SMS în reţeaua DIGI; dacă veţi depăşi pragul SAU dacă trimiteţi SMS în alte reţele naţionale veţi fi tarifaţi cu 0.0124 euro/sms (1.24 eurocenţi/sms);
 6. Internetul inclus în abonamente este NELIMITAT cu menţiunea că după ce se depăşeşte 3GB (în cazul Avantaj 2), 4GB (în cazul Avantaj 3) respectiv 5GB (în cazul Avantaj 5) doar se limitează viteza la până în 128kbps pe download şi 64kbps pe upload; internetul va funcţiona în continuare fără costuri suplimentare. DACĂ doriţi să beneficiaţi de mai mult trafic de internet la viteză mare aveţi posibilitatea să optaţi pentru Extraoptiunea 5GB la 2.5 euro/lună;
 7. Să nu uităm că aveţi şi 200 MB/lună trafic în Roaming Naţional.
 8. Să nu uităm de asemenea că până în 31 decembrie 2015 aveţi trafic 4G NELIMITAT doar să aveţi telefom compatibil 38(2600) TDD.

Detaliile complete pot fi vizionate pe site-ul companiei, am link-at direct fiecare abonament în punctul 1. de mai sus.

Preţurile specificate în acest articol CONŢIN TVA.

!! ÎN CAZUL ÎN CARE AVEŢI ABONAMENT COMPLET STAŢI LINIŞTIŢI, NU SE VA MODIFICA PE AVANTAJ. DACĂ CONTRACTAŢI UN ABONAMENT NOU ATUNCI SE OFERĂ AVANTAJ SAU OPTIM.

Dacă aveţi întrebări/nelămuriri postaţi în secţiunea de comentarii şi vă ajut.

Avem şi comunicat de presă RCS RDS pe tema asta: CLICK CLICK.

Pic:

Digi Mobil Avantaj 2

Facebook comments:

18 Responses

 1. RDragos says:

  Si ce telefoane primim moka? Un S6, ceva ?

 2. Arpi says:

  Salut , Daca am abonament Complet 3 pot sa trec la abonament Avantaj 3 daca semnez act aditional ca prelungire de contract ?

 3. tinu says:

  Cum trec la digi mobil avantaj?
  am complet 2,au trecut 2 ani de mult

  • Mortu says:

   Încearcă să apelezi *111# și vezi dacă te lasă să faci ceva modificări la abonament. Dacă nu … doar de la sediu.

 4. Sly says:

  Marfă de calitate :)
  Deja am 3 abonamente optim nelimitat :)

  • Mortu says:

   Eu am Optim 2. Rămân la el că nu am nevoie de mai mult. Oricum sunt sunat mai mult decât apelez :P

   • sly says:

    Chiar azi discutam cu un prieten care este pe Telekom si imi spunea ca a platit luna trecuta peste 400 de lei pt abonament+convorbiri interne/externe.
    Curat murdar :)
    Primul abonament l-am facut de “test” in ianuarie 2014 pe Optim 3.Nu imi era de ajuns si am trecut imediat pe Nelimitat.Acum nu cred ca am nevoie de mai mult de 300 min.dar nu am nici un motiv sa imi para rau ca achit 22 lei lunar.Ce sa mai zic, gratis.

 5. Mihai says:

  Ai putea sa ne dai detalii despre oferta regionala de fidelizare cu tablete?Conditii modele etc

  • Mortu says:

   Din păcate nu. Alea doar de la sediu sau de la agenţi afli. Nefiind nici unul nici altul nu ştiu condiţiile exacte :(

  • sly says:

   Azi discutam cu un agent care mi-a propus o tableta gratis daca incheiam un abonament nou de cablu tv pe 2 ani si prelungire internet cablu si telefon mobil nelimitat.

   • Mortu says:

    Faină treabă.
    Accepţi?
    Ce tabletă îţi dă?

    • sly says:

     Nu.Am deja o tableta pe care o folosesc copiii.E prea lung un contract pe 2 ani chiar daca tot la ei ramin.Nici nu am intrebat ce firma si model ar fi tableta.

 6. O minciuna, nu primesti nici un telefon gratis, poate la sf asteapta.
  Iata recenta mea experienta cu ei: am fost contactata pe 4 decembrie 2015 de un operator de-al lor in legatura cu oferta pt. abonament tel mobil cu aparat telefonic inclus Lenovo A1000 . Am acceptat oferta numai cu conditia de a primi telefonul, contractul a inceput din 04.12.2015 dar din nefericire nu am primit nici acum telefonul si implicit nici cartela cu nr. de telefon. Am vb cu un alt operator de-al lor explicandu-i ca sunt f f nemultumita ca nu a primit telefonul (orice alta companie telefonica rezolva aceasta situatie in 1-2 zile maxim de la incheierea contractului), dumneaei explicandu-mi sa se va rezolva situatia „cat mai curand” nestiind cate zile inseamna asta, eu am inteles ca de fapt nu au aceste telefoane pe stoc, atunci cum pot sa sune clientii si sa-i convinga sa incheie un contract pt servicii sau produse pentru care NU EXISTA acoperire, eu apreciez asta ca o rea credinta (inselaciune), deoarece contractul este in derulare, eu practic urmand sa platesc niste servicii de care nu beneficiez. I*am rugat sa i-a toate masurile care se cuvin, primesc exhipamentul, aftfel ma vad nevoita sa sesizez ANPC-ul pentru inselaciune – contract mincinos si sa reziliez contractul.
  AZI AM RENUNTAT LA OFERTA DEOARECE NICI GAND SA PRIMESC TELEFONUL.

  • Mortu says:

   @theodir rachieru – 1. Telefonul se oferă; că nu e în stoc … e neplăcut pentru ambele părţi.
   2. E o problemă asta şi sper ca în viitorul apropiat să facă ceva în privinţa timpului de aşteptare până clientul intră în posesia echipamentului comandat.
   3. DIGI nu e “companie telefonică”, e o compatnie ce oferă servicii complete de telecomunicaţii televiziune digitala pe cablu/televiziune prin satelit/internet/internet mobil/telefonie fixa/telefonie mobilă/mai nou şi energie şi multe altele.

   Din păcate, momentan aşa stă treaba cu comenzile. Chiar sper să meargă înspre bine.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: