Nu strica sa stii ~ 15.03.2011

– 71% dintre romanii de la oras folosesc internetul zilnic. Cele mai utilizate servicii: cautare – Google, e-mail – Yahoo [articol] // Studiula fost realizat de IRES in 23 – 24 februarie pe un esantion de 1.146 de persoane din mediul urban. Acum, fiind in bransa va spun ca numarul e ceva mai mare si nu conteaza ora. Ca e dimineata de tot, ca e seara serviciile de internet trebuie sa functioneze ca de nu e scandal.

– Romania trece la ora de vara pe 27 martie. Cum ne influenteaza ritmul biologic pierderea unei ore de somn [articol] // Ora 3:00 a.m. devine ora 4 a.m. insa personal nu cred ca o sa fie vreo problema. Indiferent de fus orar nu pot dormi cat vreau eu sa dorm :-)

– 36 de branduri internationale, de la Subway la Burberry, anunta ca intra pe piata romaneasca in 2011. Care sunt orasele vizate [articol] // Daca se deschide SubWay la Oradea m-am lasat de Gyros / KFC / McDonald PE LOC !

– Blogger aduce imbunatatiri la platforma de blog [articol] // Blogger este platforma ideala sa iti incepi activitatea de blogger/bloggerita pentru ca e gratis, e aspectuos si e simplu.

Facebook comments:

2 Responses

  1. andrew says:

    ca serviciu de mail, gmail ar trebui sa fie mai folosit decat yahoo mail… parerea mea.

  2. Mortu says:

    @andrew – si eu sunt de aceasi parere. Eu folosesc gmail mai des decat yahoo.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: