Nu strica sa stii ~ 25.04.2011

– Cautam virgine cu sanii mari – anunt de angajare al unei plantatii de ceai din China [articol sursa] // Pe cat de cretinic suna anuntul, cand auzi ca e platit cu 50 de lire pe zi, iti doresti sa fii fata si virgina :-). La un asemenea salar si conditiile sunt pe masura. Cireasa dupa tort abia acum vine. Plantatia unde vor lucra tinerele dotate cu minim cupa C la sutien trebuie sa culeaga frunzele de ceai cu buzele si sa le puna intr-cos care atarna la gatul lor. Traditia spune ca nu trebie sa atinse cu mana nici frunzele si nici cosul care e facut din salcie tanara. Inainte sa inceapa munca, fetele sunt trecute intr-un program intens, exercitii speciale pentru gat si buze.

– 600.000 de lei pentru un teren de fotbal in panta in Bihor [articol sursa] // exact cum vedeti … un teren in PANTA :D Minunea se va construi in Finis. Astia is nebuni la cap ? intrebarea mea

– Gluma? Yahoo! Messenger pentru Android: “Poti chat-ui ca vita infecta” [articol sursa] // Si asta a dat atunci cand ti-ai linkat facebookul cu yahoo messenger pe Android:

 

 

– Vezi aici probabil cel mai prost CV din lume [articol sursa] // CV-ul tradus in romana il puteti accesa intrand pe “articol sursa” din stanga, direct pe gandul.info . Personal, nu-l consider prost ci foarte sincer (aici ma refer la prima rubrica: “obiectiv”) … cam asta vrei toti. Sa ajungem sefi :-)

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. RandomHero says:

    Chestia aia cu virginele cu sani mari inca ma depaseste. Pe restul, chiar si pe aia cu terenul de fotbal, am reusit sa le inteleg, desi stupiditatea e mare.

  2. S. Marius says:

    MMmmda….cand merg fetele alea tinere si virgine sa lucreze pe plantatie sa vezi numa pe ce ,,plantatie” ajung ele ;) si in scurt timp nu vor mai fi nici virgine si nici nu vor castiga 50 lire ;).

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: