Nu strica sa stii ~ 28.04.2011

-S-a inventat motorul care are drept carburant whiskey-ul! [articol sursa] // Americanul Mickey Nilsson in varsta de 62 de ani a inventat un motor care merge pe bourbon. El a fost laudat de insusi Obama, aberand ca de aia e SUA mareata, din cauza ingeniozitatii “locatarilor”. De asemenea Nissan a semnat un acord cu batranelul din Kentucky si masina va fi lansata in 2014 sub numele de Nissan Nilsson. Un combustil mai ieftin nu o putut gasi domnul ? Inventati careva masina pe apa sau pe rocă :-)

– Vezi cum arata orasul Pripiat dupa 25 de ani de la explozia de la Cernobal [articol sursa] // Autoritatile ucrainiene au confirmat faptul ca in urma exploziei de acum 25 de ani au murit doar 32 de oameni doar ca in timp mii de oameni au murit de cancer ! Asa sa va ganditi ca orasul se afla la 3km de Cernobal si e practic, un oras fantoma.

– SUA a oprit sistemul de interceptare a semnalelor trimise de extraterestri [articol sursa] // Sistemul a fost inchis pe 15 aprilie din cauza lipsei de fonduri. Cele 42 de radiotelescoape ATA (Allen Telescope Array) aveau nevoie de ~ 1.5 milioane de dolari pe an ca sa opereze  si cel putin inca un milion ca sa acopere programele stiintifice.

– Cel mai lung trabuc din lume va fi de 70 de metri [articol sursa] // Recordul actual de 43.38 de metri e tot la cubanezul Jose Castelar in varsta de 67 de ani insa acum intentioneaza sa ne arate pe 3 mai noua capodopera de 70 de metri, la ea lucreaza 8 ore pe zi. Domnul nu se considera un fumator inrait, el baga doar 1 trabuc / zi.

– Service-urile auto ar putea fi obligate sa lase clientii sa asiste la reparatii [articol sursa] // Saptamana viitoare va fi dezbatuta legea asta in parlament, sa vedem ce decid grasunii de acolo. Unitatile service vor fi dotate cu dispozitive audio/video pentru a facilita accesul clientului la asistarea repararii bolidului lasat in service. In caz contrar, veti putea sa nu semnati devizul de plata si sa nu achitati lucrarea. Mie mi se pare logic si normal sa se intample asa doar ca acum majoritatea dintre noi mergem la prieteni si “avem incredere” in ei … pana la proba contrarie evident. Daca nu mergeti la o persoana cunoscuta, mergeti la o persoana recomandata fie de un membru de familie fie de prietenii.

Facebook comments:

1 Response

  1. anton says:

    ar fi bine sa te lase sa vezi ca iti face la masina…mie mi se pare corect acest lcuru

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: