Oradea – Boga

Am fost in cursul acestei dimineti pana la Boga si inapoi sa o las acolo pe a noastra sarbatorita Malina + Lars. Companioana de drum a fost Mii!!!!!

Acum ca i-ati vazut, trebuie sa va spun cateva date generale:

Intre Oradea si Boga sunt ~ 90km pe care ii parcurgi de regula intr-o ora jumatete, doua … depinde cum mergi si pe unde te mai opresti.

Traseul pe care l-am urmat e urmatorul:

Oradea
Sanmartin
Hidiselu de sus
Dragesti
Ceica
Dusesti
Sambata
Rabagani
Pocola
Beius
Draganesti
Sudrigiu 
(dupa European Drinks  virezi stanga … dupa benzinaria aflata pe partea stanga)
Pietroasa
Boga

Acestea fiind spuse,as dori sa scot in evidenta starea drumului pana in Sudrigiu. Mi-i greu sa spun ca e ACCEPTABIL, fiindca nu e. E peticit, e cu denivelari, e cu gropi nesemnalizate,  e aproape sub orice critica. Ce m-a uimit a fost drumul intre Sudrigiu – Pietroasa si dupa Pietroasa cativa km (2 … daca nu ma insel). Am crezut ca am intrat in alta tara. Drum impecabil!

vezi:

Desigur, de la Pietroasa pana la Boga e drum forestier … acolo cand mergi cu a doua e lux.

De asemenea, am reusit sa filmez una bucata drum intre Boga – Pietroasa (15 min.) aka “drumu forestier” de care am pomenit ceva mai sus. Audio l-am taiat fiindca asa am avut chef, in schimb voi pune ceva interesant … ma mai gandesc :))

Facebook comments:

6 Responses

 1. Valentin says:

  O modificare: ai virat la stanga in Sudrigiu (nu Rieni!) – pe acolo se merge, nu ajungi in Rieni. European Drinks are 3 fabrici: la Sudrigiu, Rieni si Stei.

 2. gabi says:

  Foarte utile informatiile. Sant din Arad si as dori sa merg in Boga, pt. prima data. Am un Cielo, garda joasa, este chiar atat de rau drumul? Cati km ar fi pe distanta Pietroasa – Boga? Mi-ar fi util un sfat din partea unuia de-al casei. Multumesc.

  • Mortu says:

   @gabi- eu as aproxima la 8km. Mentiunea e ca undeva la MAXIM 1 km mergi pe drum civilizat, apoi cand vei face dreapta mergi pe un drum forestier cam 20 – 25 minute. Eu am mers cu 1-a si maxim a 2-a in unele locuri.

   Desi drumu e rau eu n-am frecat niciodata jos. Am un Peugeot 407 si garda la sol in fata e destul de mica. Cred ca nu ai avea nici un fel de problema cu Cielo-ul.

   Sper sa iti fie de folos informatiile.

   Sa te inarmezi cu rabdare pentru drumu ala forestier :)

 3. gabi says:

  Multumesc. Am aruncat o privire si pe site si, parere personala, ai talent la scris.
  Sanatate din belsug!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: